Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, czyli dokonałam dobrego zakupu
tyle co mi jest potrzebne to naprawde fajnie sie sprawdza, duża gondolka, wygodna bo maly zawsze w nije kima ładnie, nie mam zastrzezen, pytajcie jkaby co
Kakai a jak się sprawuje Tiny Love?:) bo mnie zastanawia czy jak nie ma materacyka to czy dziecko może w tym kimać parę h?
powiem CI ze ostatnio kumpela w ciazy byla u mnie i widzac lezaczek od razu zamowiła dla siebie, generalnie rózne młode mamy które byly u mnie sa nim zachwycone

długo się wachałam i zastanawiałam ale po rozmowie z przyjacółką której się żaliłam i która stwierdziła "co za różnica czy będziesz nieumiała kąpać w wanience czy w wiaderku ?" zakupiłam, i schowałam głęboko do szafy żeby męża za bardzo nie przestraszyć 
ja się zabrałam za kompletowanie wyprawki i oczywiście zaczęłam od tych "dziwnych" rzeczy jak np. wiaderko do kąpieli

i główka bezwładnie opada takiemu maluchowi.
Isiula, na szkole rodzenia nam pokazywali jak kąpie się dziecko w wanience i w takim wiaderku - w wiaderku główka dziecka bezwiednie nie opada, bo jest podtrzymywana cały czas ręką mamy/taty! Od fizjoterapeutki też usłyszeliśmy, że to jest dobry wybór do kąpieli - dziecko ma ułożenie jak w łonie. Mam jednak wanienkę, bo dostaliśmy przy wyprawce, ale dla kolejnego maluszka chyba będzie wiaderko.
My później przeniesiemy się do brodzika pod prysznicem i na pewno dam znać ile nam posłużyło wiadro ;)

ale chusta to chyba nie nowinka
teraz jest lato, wiadomo, że nie wystawia sie dziecia na słońce prosto, więc my nie stosujemy niczego i jest ok ;)

Ale mam nadzieję, że się przekona

Ja też jeszcze ani razu nie smarowałamteraz jest lato, wiadomo, że nie wystawia sie dziecia na słońce prosto, więc my nie stosujemy niczego i jest ok ;)
nie mówię, że będę smarować, ale moja niunia przyjdzie na świat pod koniec września, więc to już jesień, i się tak zastanawiam czy jednak czymś jej nie trzeba będzie posmarować
No nie wiem, to może któraś z mam której dziecię przyszło na świat jesienią się wypowie.