Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No! Ja bedę asystentką głównego kąpacza
Ma dużo różności choć nie powiem nie trafiłam z przewijakiem bo chciałm na łożeczko a to co przyszło jest zbyt "giętkie" i bałąbym sie położyć dziecko bo mam wrażenie że się w pół zegnie - muśle o czymś usztywniającym pod spód
Ma dużo różności choć nie powiem nie trafiłam z przewijakiem bo chciałm na łożeczko a to co przyszło jest zbyt "giętkie" i bałąbym sie położyć dziecko bo mam wrażenie że się w pół zegnie - muśle o czymś usztywniającym pod spód
bo zamówiłaś przewijak na komodę
właśnie czekam na dostawę tetry , a z rogala do spania mój M jest baardzo zadowolony
Jego noga była zawsze na moim ciele , teraz przytula rogala ... ale do czasu , już zapowiedziałam że jak sie mała urodzi to zabieram do karmienia
violet moje urodzi sie w grudniu, kupuje kombinezon 56/62, potem najwyzej dokupie 2 - z biegiem czasu beda juz tansze ;) mam tez polarowy spiworek do wózka i to słuzy jako przykrycie :) taki sam do fotelika sam.
href="http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50144765/">
Jeśli chodzi o poduszkę - rogala do karmienia i do spania dla mamy podczas ciąży to polecam taką
Dziewczyny doradźcie mi co by kupić dla dzidziusia na spacerki do wózka na jesień?
ale czy przypadkiem zgodnie z natura w łonie nie jest główką w dół?
i czy przypadkiem te dzieci które całą ciążę przesiedziały na pupie i urodziły sie przez cc (w wyniku tego ułożenia) nie miały problemów ze stawami?
A jakiego masz rogala? Rozważam zakup właśnie takiego co by mi później posłużył też do karmienia..
--
i czy przypadkiem te dzieci które całą ciążę przesiedziały na pupie i urodziły sie przez cc (w wyniku tego ułożenia) nie miały problemów ze stawami?
wiec to nie jest reguła :)
teraz nikt tego nie robi
uważam że nie ma co przepłacać
jest udowodnione, że dzieci z położenia pośladkowego częściej mają dysplazję stawów biodrowych niż te, co były główką w dół
zastanawiam się czy płaci się tylko za markę czy faktycznie są lepsze od tych tańszych?
Rogala moze uzylam z 5 razy, a tak to poduchy. Trafil do nowej wlascicielki w zasadzie nowy.
Pati, te majteczki co podalas link, to sa z flizeliny:)
ja do swojego rogala tak sie przywiazalam, ze musialam kupic drugiego dla Polowka, ktory byl pewien, ze po porodzie przejmie mojego...
Myślałam o zakupie specjalnej poduszki z otworem