Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny czyli płynu do płukania też używasz do ciuszków dla noworodka? Daje coś?
a tak to siup do szpitalnego pudła i po kłopocie. 

Anka80- a czemu nie można jeść?

Lista super, pamiętajcie tylko, że czasem warto nie zapomnieć o własnych sztućcach, czy kubek.
Akurat będę mieć niedługo takie plastikowe talerzyki/kubki itd, dla dzieci z Ikei, i sobie pożyczę od Nadii
Dzięki
Pozwolisz, że dopiszę do listy :>

Anka80- a czemu nie można jeść?

;
;
;
;Warto mieć spakowane jakieś przekąski, choćby ze względu na to,że nigdy nie wiadomo, o której godzinie się urodzi. Mój maż późnym wieczorem gonił do sklepu po coś do jedzenia dla mnie, bo mimo,że urodziłam o 17.10 to na szpitalną kolację już się nie załapałam.
[/url
[/url]Ja urodziłam o 19:35 i mi przynieśli kolację na sale poporodową, ba! to chyba nawet obiad był

I niektore potrafia miec z tego niezly ubaw. Wchodza do lozka przez przestrzen po wyciagnietych szczebelkach, a wychodza gora.
Takie rzeczy wyczytalam na necie. 
Madzia ja też mam w planach kupno czegoś podobnego tyle, że te szczebelki na zdjęciu wg mnie są trochę za niskie i na moje dziecko może się sturlać.
Madziauk,moja wychodzila z lozeczka gora jak miała ok.roku(tylko obok lozeczka stało nasze loznko,wiec na lozko wychodzila). Mam podobne lozeczko z takimi barierkami,nie spada z lozka

Ja znam możliwości mojego dziecka, więc szukam czegoś w tym stylu. Czylu wyższe barierki.
Na szczęście jedno i drugie całe
No i nie mamy wyjmowanych szczebelków.
Może ktoś coś takiego widział na żywo, albo jeszcze lepiej- posiadał?
Bede przezywac to pewnie jeszcze jakis czas ;)
Ahhh sesja
;
;
;
;