Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaki krem kupić na słońce do buźki.
Jedyne, co tolerują, to Ziaja z filtrem mineralnym.

) rodze i na razie nic na zapas nie będę kupowała - najpierw zobaczę czy młodsza to tez wampir ;-)
Do 6 miesiąca życia nie powinno się używać kremów z filtrem. Trzeba tylko stawiać budkę i albo pieluszka albo parasolka.
Niczym nie smarować.jesli będziesz unikać słońca tylko w cieniu to nie ma sensu. Wiadomo unikać pelnego naslonecznienia miedzu 11-15 i nie przesadzać tez z chowaniem sie na sile bo potem niedobory Wit.d sie robia
zeby filtrow nie stosowac a dziecko oslaniac, bo wtedy oslania sie od tego promieniowania, a wit. D do skory jednak wnika.
Może macie jakąś stronę internetową, gdzie takie sprzedają???

dzie mogę kupić niedrogie bodziaki na kr. rękaw zapinane z przodu bądź z boku?

) gdzie kupię takie rzeczy jak:
widzę, że idziemy w tym samym kierunku
ja uszyłam młodej na razie, kocyk i rożek - połączenie delikatnego różu miękkiego minky z szarą bawełną- wzory gwiazdki, słoniki, szlaczki. Teraz jestem na etapie ochraniacza do łóżeczka :) do tego dodałam prześcieradełka szare w białe gwiazdki gwiazdki i białe w szare i szlaczki. Jeszcze nie skończyłam szycia, bo zabieram się za dużą minkową kołderkę, i kocyk minky flanela (albo może śpiworek ) :) 
Najbardziej mnie teraz wzięło na połączenie szarości z delikatnym różem, wzory - gwiazdki, kropki, chmurki - stonowane ;-))
[/url]
[/url]Może macie kogoś sprawdzonego?
Dzieciuchowe buty, a takie drogie.
Dzieciuchowe buty, a takie drogie.
, które urodziły dzieci w sierpniu 
)
i stanęłam jak głupia przed tymi wszystkimi bodziakami ..... no żesz kurde! Ni cholery nie wiedziałam czy kupić z krótkim czy z długim rękawkiem.....