Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
poduszkę na deformacje głowy ? Bo wszędzie pokazuje mi sie ze kupujący brali również takowe
Ja teraz na młodszej córce przetestowałam wszystkie pieluchy jakie mi w ręce wpadły. Dady i Lupilu wypadły kiepsko, są małe i takie grubaśne, po zasikaniu klucha między nogami. Pampersy i pieluchy z Rossmanna (2) świetne, cieniutkie i spokojnie mogę je założyć na fałdki. Jak mi dziecko dorosnie to sprawdzę 3ki z Rossmanna ale Lupilu 3 soft & dry są bardzo podobne do Pampersow i z nich też będę korzystała. Dady śmierdza odkąd zmieniły się z premium na inne ( nie pamiętam nazwy).
Obe, ale to akurat polecają osoby które byłoby stać nawet na bardzo drogie pieluchy, właśnie ze względu na alergię dzieci stosują dady właśnie ( w sumie jak te pierwsze zmieniasz 10-15 pieluch na dobę to się nic skawalić nie powinno hehehe)
nawet nie widziałam że happy dalej są na rynku, nie widziałam ich całe wieki ale dobrze wiedzieć
Obe takiemu maluchowi to przeciez milion razy dziennie pieluchę zmieniasz, co karmienie albo przed i po cycku
pamiętam że u moich tak było Krzychu to i 20 dziennie potrafił obskoczyć :D a teraz kuzynka mówi że idzie jej po 10 w dzień i 3-4 w nocy, mały wczoraj skończył tydzień
jak mi się kolejny taki delikwent trafi to też będę oszczędna w kwestii ceny za sztukę :P
Ja polecam wziąć od zaprzyjaźnionej mamy ze 2-3 pieluszki innej marki niż się ma i spróbować czy może nie będzie pasowało. Ja tak robiłam.
Agnieszka79r: Dla jednych bzdura dla innych nie :)))
czyli dla innych po prostu pomyłka? czy chodzi o to, żeby pomimo rzeczywistości wierzyć w to, co się chce wierzyć? właściwie... można i tak.