Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O właśnie, coś podobnego próbuję robić, więc tak będę dalej. W sensie że różnorodnie, ale jakby co z czymś, co lubi. Ja ogolnie robie tak ze tak czy inaczej daje mu nasz obiad jak mu nie smakuje albo zje malutko zawsze mam w zapasie cos co lubi i sie tym "dopcha"
Livia: Miki od mniej więcej roku przytył jakiś.... kilogram?
no to pewnie Ninka do niego dołączy
lecia_28: Ja ogolnie robie tak ze tak czy inaczej daje mu nasz obiad jak mu nie smakuje albo zje malutko zawsze mam w zapasie cos co lubi i sie tym "dopcha" O właśnie, coś podobnego próbuję robić, więc tak będę dalej. W sensie że różnorodnie, ale jakby co z czymś, co lubi.
Najpierw daję Adasiowi rzeczy, które najmniej lubi, lub o których wiem, że wybrałby je w ostatniej kolejności
Lilka pewnie też znajdzie się w tym gronie. Na razie waży ok 8 kg...
no jak ja bym tak Ninie dała to zaraz bym usłyszała "mamiś nie tooooooo" i byłby ryk, płacz i wielki lament
Czyli pozostaja sztucce... Tylko na razie Krasnal ma tak malo skoordynowane lapki, ze lyzeczka za Chiny do buzi nie trafi, ale sprobuje.
Ja też tak robię, ale mam trochę inna metodę. Najpierw daję Adasiowi rzeczy, które najmniej lubi, lub o których wiem, że wybrałby je w ostatniej kolejności, a jak już zje trochę, i zaczyna wydziwiać, to daję mu coś, co na pewno wiem, że lubi bardzo i tym sobie dojada
alez moja metoda jest dokladnie taka sama :)
Z Lilą jest podobnie - weźmie ode mnie widelec z nałożonym jedzeniem do rączki, ale już nic poza tym nie mogę zrobić. Możesz nadziewać na widelec i mu dawać widelec do rączki
Albo, jeśli da- to możesz mu pomóc nabierać na łyżeczkę i prowadzić do buzi. Jeśli da- bo moja dwójka tak nie chciała nigdy
ale ja zawsze mówię, że dla dziewczynek to lepiej żeby były drobne i szczupłe co nie ?
winnica: a kiedy zaczęliście pozwalać Waszym dzieciom eksperymentować z zupą i łyżeczką?
Wiesz, to wszystko zależy od Twojej cierpliwości i tolerancji na burdel
kiedy zaczęliście pozwalać Waszym dzieciom eksperymentować z zupą i łyżeczką?
Dziewczyny, jak podajecie maluszkom jabłko?
Robię jej ryż z cynamonem i startym jabłkiem, zapiekam krótko razem i może sobie jeść rękami