Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chcialabym aby moje dziecko jadło szpinak - bo przecież zdrowe
nie wiem czy pomoglam
Kurcze, a ja mam chyba dwie lewe ręce albo kiepski piekarnik
Może to od cukru trzcinowego? Jak myślicie? daję go zawsze połowę ilości jaka jest w przepisie białego cukru...
jakoś [bez obrazy] mi nie wyglądałaś na taką kuchareczkę
a Ty pieklas w czym?
w tych maszynach nie wychodzi taki fajny, np. skórka nie jest taka chrupiaca.
ja pieklam tylko kilka razy na starym piekarniku i nie pamietam,zebym miala tam termoobieg znaczy normalnie pieklam
ale wychodzil spoko:)
Zasegnęłam opinii mamy i mówi, że tak się dzieje jak tempa jest za wysoka: ciasto za szybko piecze sie na wierzchu, a potem to ze środka nie ma jak wyrosnąć i sie gotuje. Następnym razem spróbue u siebie na 160 st.
Więc chyba lepiej będę ustawiać na niższą temp. ale dłużej piec.
Bejbe, mi chodsziło jak piekłaś muffiny, nie chleb
Tylko, że wtedy ucierał tata ciasto w "makutrze" ( taka gliniana miska z prążkami w środku
A z czym najlepiej smakuje? Bo rozumiem, ze jest słodki a nie wytrawny do szyneczki?
I gotowe. Ja chlebek przechowuję w blaszanym pudełku po ciastkach i jest mięciutki i wilgotny przez kilka dni - jesli dane mu jest tyle doczekać
wiesz, Chloe, po prostu piszę krótsze posty pod wykresami i mniej siedze na Pitereście, sesese
Magda kiedy Ty czas znajdujesz zeby tu wrzucac wszystko?