Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zadziwiajace jest w ogole ile ludzi przychodzi na pogrzeby, pomijajac rodzine blizsza i dalsza to sasiedzi, jacys od dawna nie widziani znajomi, smiala bym powiedziec, ze nawet sprzedawczynie z warzywniaka;-P
jak wszyscy na nią i brata "gapili",
- no moze... bo jak dluzej na urlopie w domu bylam to troche mniej "rzepowaty" byl :) ale u Was pewnie inna sytuacja bo oboje pracujecie, widocznie małemu Ciebie brakuje bardziej ;)
Dziewczyny, kiedy w waszym przypadku synek zaczal bardziej "interesowac sie" tatusiem?? Moj to ma tak, ze jak nie ma mamy to tatus jest super i oki, ale jak tylko ja wracam i jestem w domu to juz tata jest bee i tylko mama... bierze mnie za reke i ciagnie wszedzie bym go na rece wziela i mogl grzebac w szafce, jak rano wstaje to zaraz wskakuje na mnie, denerwujac sie jak tata chce go chwile na sobie polozyc... Nawet mu probowalam palec taty dac w dlon ale odrzuca i lapie za moj..
- no tak podobnie to u mnie wyglADA... tatus moze do lazienki isc lub w kuchni cos robic a ja niestety nie bo wszedzie za mna lazi he he. Tatus jest ok jak np odkurza bo mlody odkurzaczem sie bawi :) Milka jest całkowicie mamusiowa....niestety....
jak są sami to ok ale jak jestem ja to on mógł by nie istnieć a nawet ją denerwuje że coś od niej chce.... staram się tłumaczyć że to tatuś że jemu jest przykró jak ona go tak odrzuca ale nie przynosi to skutku chyba musimy przestać się o to starać to samo przyjedzie
Ewasmerf, może nie klamia
Ewasmerf moj tez dokladnie w 3 dni
Moja Ninka jak miała 2,5 roku odpieluchowała się w trzy dni
no u nas to jest 3 miesiace i nadal nic....
Moze ktoras tez miala takiego upariucha jak ja ???