Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
może chodź po nią w tym tyg z wózkiem niech po się zdrzemnie choć z 30min 1h
utyzm stwierdzic z powodu stereotypizacji. cicha i spokojna- bo dziewczynka...
w tym wieku nie uzyskasz PELNEJ diagnozy.
Tak mi źle, że nie pamiętam kiedy ostatnio tak źle mi było. Ale nie jestem w stanie nie płakać, mimo że normalnie rzadko to robię, bo hormony są silniejsze niż rozum.
Dziewczyny, tutaj zapytam - czy salmonella jest zaraźliwa? Bo babcia ma i nie wiem, czy jej unikać z maluchami, czy nie ma takiej potrzeby...
Je z nami normalne posiłki, sztuccami , pije z kubkow , slomek a do tego doi hektolitry mleka z piersi w tym z kilka razy w nocy
I czemu roczniakowi nie zagraża próchnica podczas jedzenia w nocy a dwulatkowi już tak?
Co z tym przedszkolem mamy zrobić …Próbować czy za wcześnie jednak ?
co tu robić, jechac na próbę ? zobaczyć jak się będzie tam czuła czy odpuścić zupełnie ?
Nic nie zaszkodzi, a może się Nadia wciągnie i faktycznie mocno Cię to odciąży?
Tym bardziej, że mówisz, że tylko na 3-4 godziny.
Widziałaś mojego D.?
Mad u nas to nie będzie skok na głęboką wodę, chcemy najpierw z nią pochodzić i być niedaleko w razie gdyby co. Tak nam Panie doradziły, u nas wiele mam tak robi, ze własnie przychodzą na dwie trzy godziny i są po prostu, przynajmniej będę miałą z kim pogadać w razie "w"
Z drugiej strony, bym się wstrzymała z tydzień, może z 10 dni, aż się pozostałe dzieci zaaklimatyzują i przestaną płakać za rodzicami, bo może się to Nadii udzielić i się zniechęci.
bym się wstrzymała z tydzień, może z 10 dni, aż się pozostałe dzieci zaaklimatyzują i przestaną płakać za rodzicami
Właśnie jest mało żłobków Montessori, przedszkola już więcej
Zwłaszcza, że możesz być z nią na początku.
to minie i że to na dobre dzieciom wyjdzie oraz nikt im krzywdy żadnej nie robi.
Ninka do mnie mówi "Ale słonko świeci, zajebiście!"
Nadia roziwnieta, kontakt z dziećmi ma opanowany
jak szybko sie uczy!