Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czekaj jeszcze ze 2 miesiace i Ci sie znudzi
Moniu i jak Dawidek?
tak sie przestawila nagle.
Ale jest jeden spory problem, który nie wiem jak rozwiązać. Otóż - jak Krasnal śpi w dzień to po obudzeniu jest koszmarny, ale totalnie koszmarny. Wpada w histerię, rzuca się na podłogę, nie chce rozmawiać, bawić się, tylko jest mega rozdrażniony. Nie pomaga wyjście na dwór, nie pomaga jedzenie, nawet włączenie bajki - po 3-4h mu ten humor "sam" przechodzi. I tak trochę mi przykro, że w sumie czas jaki ze mną spędza (nie liczę weekendów) to płacz, histeria i rozdrażnienie... Myślałam, że mu to minie, ale to już miesiąc i nic a nic nie jest lepiej...
ja przez ostatni tydzień płakałam przez Milkę ze 3 razy już nie miałam do niej siły..... normalnie diabeł w nią wchodzi...
- a no dokladnie, wymiekam juz... chyba trzeba bedzie z rana go przewijac jak bede do roboty wstawac.. Madziik - no co Ty?! Ale siusiak nocny no!
u nas to jednak jest ewidentnie związane ze spaniem
foch 2 latka jest niczym wobec focha 4,5 latki
Teo, a Ninka nie pada w przedszkolu na leżakowaniu?
Ty chyba chora po wsi latasz!
A co powiedzieli na ten rumień?
btw- rozmawialam kiedys z psychologiem, ktory twierdzil ze jesli dziecko, mlodziez z jakis powodow nie przeszlo buntu, to odbije sobie w doroslym zyciu, w kazdym razie dobrze by bylo, zeby sie odpepowic od starych
Chcialam wytlumaczyc by czegos tam nie robil to nawet nie sluchal i od razu rzucal wszystkim jak leci i w ryk.. Nie wierze, ze sie nie wyspal bo spal 2,5 h...
btw- rozmawialam kiedys z psychologiem, ktory twierdzil ze jesli dziecko, mlodziez z jakis powodow nie
przeszlo buntu, to odbije sobie w doroslym zyciu
Teo - u nas znowu teoria legła w gruzach, bo dzisiaj w przedszkolu spał, a ma humor zarąbisty.
To ja żądam natychmiastowego buntu dziecka mego !!!!
Robimy eksperyment i ścięliśmy tylko kawałek włosów u Gugisia, zobaczymy jak odrosną w porównaniu do reszty czachy ;))))
nieprawda iż włosy wtedy szybciej rosną czy tam coś