Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fragile,wyjscie na spacer pewnie by pomoglo...tylko to ubieranie dwojki,zniesienie z 2 pietra...eh
Fragile,wyjscie na spacer pewnie by pomoglo...tylko to ubieranie dwojki,zniesienie z 2 pietra...eh
Zwłaszcza teraz, jak śniegu napadało, to one by cały dzień na dworze siedziały. I tak naprawdę im dłużej na dworze są, tym łatwiej je znieść
Dziewczyny, co skutecznego kupić na ból gardła malucha?
Co Wasze maluchy robią na takich 2 godzinnych spacerach
Wyszło na to, że ona ma apetyt tylko na to co mu podchodzi
taa, hydro, jak macie snieg i zamarzniete kaluze...
jakie to logiczne, buhaha. A ty masz apetyt na to co ci nie podchodzi?
Ja jestem naprawdę ciekawa co robicie na takich długich spacerach jeszcze po dwa razy dziennie, że Wasze dzieci tak to lubią….?
Wszystko Biegają po śniegu, rzucają się nim, starsza nauczyła się ślizgać na zamarzniętych kałużach. A wózka nawet nie zabieram, bo Natala i tak w nim nie chce siedzieć.
tam się zawsze znajdzie coś ciekawego, karmienie kaczek
Pediatra powiedziała mi żebym stosowała mleko modyfikowane do 4 roku życia. Synek za 2 tygodnie będzie miał rok i chciałam wtedy zacząć wprowadzać mleko krowie, a tu lekarka mówi ze lepiej nie
Hydro, ale przyznaj, że taka kawa czy kakao po spacerze smakuje zupełnie inaczej, co?
ale jak jest taka zima ze od -2 do -5, slonce, taki fajny mrozik, ze juz o sniegu nie wspomne to super jest.