Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na pewno siegne i po te ksiazke. na razie przerzucam to co zamowilam, a jest tego sporo;-D
Dziewczyny, napiszcie mi proszę co wasze 2-2.5 latki potrafią
lubi poruszać się w podskokach po mieszkaniu
a na dół (ku mojemu zawałowi) skacze dwoma nóżkami
skacze z krzesła na krzesło.
W komodzie pootwiera szuflady i wychodzi po nich jak po schodach. Wskakuje do wykopów i się z nich wspina. W sumie z większości z tych rzeczy to nie wiem czy się cieszyć czy płakać
że moja Michalina mówi już dorosłe "r", "cz", "sz", "ż", "dz"
X - jak cymbałki
Szkoda, ze jak zwykle robi to od dupy strony w sensie w języku polsko angielskim
No i kurde, nie wiem co mogę więcej zrobić? Macie doświadczenia ? Pomysły ?
Chyba lepiej jej tam niczym nie grzebać - czy grzebać?
Wolałabym uniknąć jakiegoś czyszczenia prze lekarza, bo będzie trauma - no ale jak nie będzie innego wyjścia..... ehhh
Ale ja czyszczę, bo kiedyś próbowałam nie ruszać to się jej ten żółty miód wylewał powodując u mnie odruchy wymiotne
Mnie już dwóch lekarzy przestrzegało przed czyszczeniem patyczkami.
A te płyny do mycia są o kant de...
A te płyny do mycia są o kant de...
Ani pół zapalenia ucha nie miala.
Ale nie rozumiem właśnie czemu skoro ja całe życie sobie czyszczę i nic mi nie jest oraz Ninie od urodzenia i też nic. Ani pół zapalenia ucha nie miala.
z czasem powstaje ta nad produktywność i jak tym patyczkiem sobie ten tego, to z wiekiem tworzy się czop.
ja kupilam CeruClear i swietnie sie tym uszy czysci. pryska sie po porstu do ucha (jak tak centralnie Do nie pryskam, bo raz sobie prysnelam to ogluchlam na kilka minut), rozciera malozwine i elegancko wyplywa wszystko
A zapalenia ucha to zdaje się, że akurat z innej przyczyny powstają. Przynajmniej środkowego
Ale mamy bana na basen z małym ze ze względu na możliwość zakażenia bakteriami :(
ja tam plakac na czop nie bede. jak tam na starosc troche przygluchne to i moze dobrze;-P
taki halas mnie otacza ze jak tam bede miala redukcje dzwiekow to plakac nie bede;-P
O, a ja tego nie znałam.
Ewa, tylko ten czop może nieźle uszkodzić słuch. Nie pytaj jak ja się nie mogę dowołać mojej matki. Jak siedzi zamknięta w pokoju to nawet nie słyszy, że wlazłam
często widuję u dzieci, którym mamy nie czyszczą uszów - taką wypływającą żółtą maź [nawet w ilościach minimalnych, ale jednak] i powoduje to u mnie odruch wymiotny, więc ten.
którym mamy nie czyszczą uszów - taką wypływającą żółtą maź
to wiesz, można się przejechać ;)