Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
On faktycznie nie brudzi? I nic się z nim nie dzieje? Właśnie zastanawiam się czy podjechać i zakupić dla Kacpra, tylko zastanawiam się czy na panelach może się tym bawić bezpośrednio czy lepiej coś podłożyć?

To ja juz nic nie wiem... U nas troche dziwnie choruja, bo Krasnal antybiotyk mial tylko raz przy anginie, lapie bardzo zakazne choroby, a wirusowek nie. Za to Gugi nie lapie wirusowek, tylko te cholerne zapalenia uszu... Czyli jakby kompletnie rozne bajki. No i obaj tyle samo na piersi byli.
;

hej dziewczyny, ja znow z moim "klepiacym dzieckiem"

i trzeba bezwzglednie pilnować katar i go nie bagatelizować, tylko czyścić nos i odciągaćbo przede wszystkim ponoć własnie katar i bakterie/wirusy z nim zwiazane powodują zapalenie uszu

może być tak,ze nagle jakiś blad zywieniowy czyli za mało weglowodanow, za dużo tluszczow powoduje zachwianie czegos tam,potem pojawiają się ciala ketonowe ,a ciala ketonowe draznia ośrodek wymiotny w mózgu dziecko wymiotuje, a to znow powoduje zwiększenie cial ketonowych i bledne kolko. dziecko mi nie je np.kolejna dobe w ogole,odmawia plynow nawet,potem zaczyna jesc kisiel,pic herbate i zaczyna normalnie jesc. Te wymioty nosz nazwe acetonemicznych,czy jakos tak.
;
;
Tak pojawia się mniej więcej w tych samych dniach, 3 listopad,14 grudnia i 14 stycznia może być tak,ze nagle jakiś blad zywieniowy czyli za mało weglowodanow, za dużo tluszczow powoduje zachwianie czegos tam,potem pojawiają się ciala ketonowe ,a ciala ketonowe draznia ośrodek wymiotny w mózgu dziecko wymiotuje, a to znow powoduje zwiększenie cial ketonowych i bledne kolko
A co możecie zrobic teraz? 

Wiem, ze dla niektorych to normalne, ale dla mnie szoken, po tych 2 zwariowanych latach, gdzie nawet nie prosilam o kawe u kolezanki bo zimna jest niedobra he he.

[/url]

Ale powiem Wam, ze kolejny raz sprawdza sie u nas reguła, ze Filipa nie "nauczysz czegoś" wcześniej niz jest na to gotowy.