Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
On faktycznie nie brudzi? I nic się z nim nie dzieje? Właśnie zastanawiam się czy podjechać i zakupić dla Kacpra, tylko zastanawiam się czy na panelach może się tym bawić bezpośrednio czy lepiej coś podłożyć?
To ja juz nic nie wiem... U nas troche dziwnie choruja, bo Krasnal antybiotyk mial tylko raz przy anginie, lapie bardzo zakazne choroby, a wirusowek nie. Za to Gugi nie lapie wirusowek, tylko te cholerne zapalenia uszu... Czyli jakby kompletnie rozne bajki. No i obaj tyle samo na piersi byli.
hej dziewczyny, ja znow z moim "klepiacym dzieckiem"
i trzeba bezwzglednie pilnować katar i go nie bagatelizować, tylko czyścić nos i odciągaćbo przede wszystkim ponoć własnie katar i bakterie/wirusy z nim zwiazane powodują zapalenie uszu
Tak pojawia się mniej więcej w tych samych dniach, 3 listopad,14 grudnia i 14 stycznia może być tak,ze nagle jakiś blad zywieniowy czyli za mało weglowodanow, za dużo tluszczow powoduje zachwianie czegos tam,potem pojawiają się ciala ketonowe ,a ciala ketonowe draznia ośrodek wymiotny w mózgu dziecko wymiotuje, a to znow powoduje zwiększenie cial ketonowych i bledne kolko
Ale powiem Wam, ze kolejny raz sprawdza sie u nas reguła, ze Filipa nie "nauczysz czegoś" wcześniej niz jest na to gotowy.