Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czasami sobie myślisz, że chciałabyś jednak zatrzymać ich przy sobie jak najdłużej?
chodziło mi o kontakt, że synowie częściej zrywaja lub ograniczają kontakt z rodzicami za wzgl na zgrzyty między teściową a synową.
a uważam posiadanie dzieci za czysto egoistyczne spełnienie swoich macierzyńskich potrzeb
Zawsze mamy kobiet beda blizej rodziny, blizej wnukow niz mamy facetow.

Święta też każde do tej pory tutaj. Mąż jest jedynakiem i duża presja jest na nim wywierana

przyjade kiedy ja chce "titu titu"porobie i spadam
ale mnie wlasnie nie podoba sie nadmierne wykorzustywanie rodzicow przy wychowaniu swoich dzieci.
Szczerze to nie bardzo. Być może to jest związane z tym, że mam wśród znajomych osobę, która właśnie "została" przy rodzicach, życia sobie nie ułożyła, bo oni tak dziewczyną zakręcili i omotali, żeby mieć służącą na stare lata.
To może zakręcone jest, ale miałam na myśli to, ze jak mi syn w wieku 20-25 lat wyprowadzi się z domu np. bo założy swoją rodzinę, to ja będę przeszczęśliwa, ale jednocześnie żal mi będzie, że to tak szybko już ten czas nadszedł. Chodziło mi bardziej o taki konflikt odczuć we mnie, nie że bym chciała żeby do 30 ze mną mieszkał, albo do końca życia....
)

No bo nie bede jakby zobowiazana tak bardzo pomagacprzyjade kiedy ja chce "titu titu"porobie i spadam
miałam na myśli to, ze jak mi syn w wieku 20-25 lat wyprowadzi się z domu np. bo założy swoją rodzinę, to ja będę przeszczęśliwa, ale jednocześnie żal mi będzie, że to tak szybko już ten czas nadszedł

Skoro to oni sami pokazali im, że bliskość facetom nie przystoi? Moim zdaniem to, jak dorosłe dzieci traktują swoich rodziców, jest owocem tego, jak rodzice traktowali je w dzieciństwie.- oj tak. Maz kolezanki swojej mamusi mowi wszystko, jak tylko ma wolna chwile to zaraz tam jezdzi z corka, na kazdy telefon jest zaraz obecny, ale mamusia wogole im przy dziecku nie pomaga a jednak jego ciagle do niej ciagnie ;)

Ale jednak z wiekiem ta perspektywa się zmienia.
Dziewczyny ponawiam pytanie jaki neublizator/inhalator polecacie?
suszone jagodymożesz wziąć też mrożone i zrobić mus z bananem (lekko podgotować, to wtedy i banan zyskuje właściwości anty biegunkowe)

z tego co kojarzę to u Was tak jak przy Miśku moim próba trakcyjna bardzo długo nie wychodziła...
] to powiedział, że na dzień dzisiejszy jest super, ale żeby za 2 msce znowu sprawdzić, bo dzisiaj się rozwija dobrze a nie wiadomo czy potem coś się nie podzieje.