Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czasami sobie myślisz, że chciałabyś jednak zatrzymać ich przy sobie jak najdłużej?
chodziło mi o kontakt, że synowie częściej zrywaja lub ograniczają kontakt z rodzicami za wzgl na zgrzyty między teściową a synową.
a uważam posiadanie dzieci za czysto egoistyczne spełnienie swoich macierzyńskich potrzeb
Zawsze mamy kobiet beda blizej rodziny, blizej wnukow niz mamy facetow.
Szczerze to nie bardzo. Być może to jest związane z tym, że mam wśród znajomych osobę, która właśnie "została" przy rodzicach, życia sobie nie ułożyła, bo oni tak dziewczyną zakręcili i omotali, żeby mieć służącą na stare lata.
No bo nie bede jakby zobowiazana tak bardzo pomagac przyjade kiedy ja chce "titu titu"porobie i spadam
miałam na myśli to, ze jak mi syn w wieku 20-25 lat wyprowadzi się z domu np. bo założy swoją rodzinę, to ja będę przeszczęśliwa, ale jednocześnie żal mi będzie, że to tak szybko już ten czas nadszedł
- oj tak. Maz kolezanki swojej mamusi mowi wszystko, jak tylko ma wolna chwile to zaraz tam jezdzi z corka, na kazdy telefon jest zaraz obecny, ale mamusia wogole im przy dziecku nie pomaga a jednak jego ciagle do niej ciagnie ;) Skoro to oni sami pokazali im, że bliskość facetom nie przystoi? Moim zdaniem to, jak dorosłe dzieci traktują swoich rodziców, jest owocem tego, jak rodzice traktowali je w dzieciństwie.
Dziewczyny ponawiam pytanie jaki neublizator/inhalator polecacie?
możesz wziąć też mrożone i zrobić mus z bananem (lekko podgotować, to wtedy i banan zyskuje właściwości anty biegunkowe) suszone jagody
z tego co kojarzę to u Was tak jak przy Miśku moim próba trakcyjna bardzo długo nie wychodziła...