Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a trzecie ze skierowania wykryło jaja glisty.
. I teraz mam pytanie, czy Zuza ma wypić tą zawiesinę na raz i czy ważna jest pora przyjęcia tego leku, czy nie ma różnicy kiedy jej podam?

oraz do męża przy usypianiu krzyczała żeby jej nie dotykał. Taka wściekła była. Na drugi dzień bez słowa komentarza zaczęliśmy z powrotem nakładać jej pieluchy i nerw minął od razu.To nie napisała Wam jak dawkować? Bo to kurcze zależy od lekarza...

Tak więc jestem świadoma że to nie nasz czas, bo jestem też na 100% pewna, że sikanie to nie jest żaden objaw buntu z jej strony. Rozmyślam po prostu, co by tu zrobić żeby następnym razem nie wiązało się to dla niej z takim stresem. Bo potem ona chodziła i mówiła sama do siebie "no czemu nie zawołałaś? dlaczego nie zawołałaś że chcesz siusiu?". Myślę, że spróbuję jeszcze raz może za miesiąc czy co... Albo poczekam, aż sama dojrzeje do tego że chce.
i wietrzysko - to nie pogoda na latanie na gołka.
I jeżeli napisane będzie że pół buteleczki to dać jej pół, a drugie pół po 10 dniach.
Czy warto, żebyśmy my z mężem też się przebadali od wszelkiego złego?

nie mam z tym jakiegoś wielkiego problemu, najważniejsze, że rozwija się prawidłowo, choć nie powiem żeby to mnie już nie denerwowało tj te pojazdy zakichane 

;
Dziewczyny pocieszcie mnie....ja wiem, że każde dziecko jest inne ale moje ma total fixa na pojazdy.- moj tez szczegolnie kocha swoje autko - jezdzik. Zabawek ma duzo, ale auto zawsze w modzie. U kolezanki, kolegi, na placu zabaw moglby bawic sie glownie tym, na drugim miejscu jest kuchenka zabawkowa :D

] no to jakoś trochę sumienie spokojniejsze, że jednak zioła 

;
tylko szczotka tangle teezer

;

Babydream ma szampon ułatwiający rozczesywanie, jest lepszy niż z Liliputz plyn ułatwiający rozczesywanie.