Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

TYmon chyba od Tymanskiego taki popularny no nie? Ja bardzoe duzo chlopcow o tym imieniu spotykam
Azja ale czemu Ty się tak opinią mamy sugerujesz ?
Ja bym chciała mieć jeszcze Karolinę, Dominikę bądź Laurę !
...ale że o mojej piszesz?

Teo, a jak Tobie mąż obrzydza Matyldę?? :)

Bo mi się od razu skojarzyło i pewnie wielu osobom też się będzie tak kojarzyć
. No, ale jak Wam przypadło do gustu to spoczko 
Ogółem, bardzo lubię włoskie (hiszpańskie) wersje imion- Antonio, Francesco, Leonardo, a polskie odpowiedniki już mi mniej dźwięcznie brzmią... No, może poza Leonardem właśnie.
Do tego jeszcze słowa znajomego, że dzieci dokuczają innym dzieciom o nietypowym imieniu...

nie obrzydził Wam nigdy o ten oto osobnik:

Hugona

Teo, aż nie wierzę, żeście się uchowali bez ani jednego zobaczenia mojego teleturnieju dzieciństwa![]()

a co z Iwem/Iwo?

Nasi rodzice/teściowie mieli pole do popisu jak my się rodziliśmy. Teraz nie powinni mieć ani 1% prawa głosu, tak uważam
Fragile jak mają na imię Twoi synowie? o ile to nie tajemnica bo w sumie chyba nigdy nie używasz ich imion
Teo, a Huga (tak się odmienia?) nie obrzydził Wam nigdy o ten oto osobnik:
Ale czyli, że co jest dopuszczalne bo już się pogubiłam....
A można też nie ma Huga, idę z Hugiem ?
Skoro przy Iwie można, a kończy się na o, to czy przy innym też ?
Ej, ale to fajny ludek, mnie się dobrze kojarzy :)
. Z tym, że wyglądem nie powala, toteż pierwsze co mi się skojarzyło to to, że inne dzieci potem będą palcami wytykać i już mi po głowie chodziły różne wyśmiewanki i porównywanie. Ale potem jednak sobie uświadomiłam, że kiedy Hugo Teorki pójdzie do szkoły, to moje pokolenie będzie dopiero wchodziło w fazę rozrodu i nasze dzieci już totalnie Hugona z poczciwym polsatowskim ludkiem raczej nie skojarzą, no chyba, że pomogą im w tym rodzice...
Nie znam nikogo poza Victorem Hugo i Hugonem Kołłątajem, a Kosma to tylko wiem, że święty taki był
Więc trochę historyczne przykłady 
Ja go lubiłam najbardziej chyba za to, że był interaktywny- to co wspominała libra, że pukał w ekran, że się zwracał jakby do widzów itp. No i, że mieliśmy jako dzieciaki SWÓJ teleturniej, ze można tam było wygrać komputery nawet itp. Ale z wyglądu to akurat mi jakoś nie przypadł do gustu, za to żonę miał niezłą

Albo Morela, mniam 

;