Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;

[/url]
;
Chyba mu kupię książkę o Cudaczku wyśmiewaczku...
To na pewno taka faza, że mu niedługo minie, ale po prostu nie wiem jak zareagowac, bo każda prawie reakcja kończy się jego płaczem (a nigdy nie był płaczkiem, więc to pewnie kolejna faza).

. Może to rzeczywiście bujna wyobraźnia, której Krasnal nie potrafi na tym etapie oddzielić od rzeczywistości

Mama mówiła, że to nieprawda, a ja pamiętam w jaką wpadłam histerię, bo przecież TAK BYŁO.
Krasnoludki widywałam pod listwą przypodłogową, a Krasnal widział je ostatnio jak tańczyły w kałuży z parasolkami, także ten, wyobraźnię ma po mnie... "mamusiu, ale to nie bylem ja".
Mogę podejrzewać, że tęskni za dziadkiem swoim - mieli świetny kontakt a dziadek był najukochanszy. Możliwe żeby w taki sposób okazywała tę stratę? Staram się z nią rozmawiać, ale nie umiem jej wprost powiedzieć, że dziadek umarł, bo sama mam z tego powodu ciężko,ale nie chce, żeby jej uczucia były zaniedbane. Poza tym, czy ona jako małe dziecko zrozumie czemu już nie wróci?
. tłumaczyłam,ze nie wroci,ze zostanie tam,ze będzie się nami opiekował.Czy Paulinka pije w nocy, tuż przed snem?
są i noce, które przesypia sam.
nie przebudza się czasami z placzem o ktorejs godzinie?
jak się budzila to sadzałam na nocnik