Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Rozumeim,ze próbowałas juz w zabawie itp?Bo u mojej w ostateczności zawsze działał argument" nie wolno ci.... "MOze jak powiesz,że "absolutnie nie mozesz się uczyć tego wierszyka", to zechce?A jezeli nie, to moze odpusc i tyle.
Mysle,ze ten wierszyk jest za dlugi poprostu i ta ja zniecheca...Do poniedzialku jest jeszcze troche czasu to moze uda mi sie jakos ja naklonic do nauczenia a jesli nie to trudno...Kurcze, troche malo czasu Wam zostalo :( Podejrzewam, ze wierszyk jest latwy i krotki, recytuj go moze kilka razy w ciagu dnia i corce przed snem moze sie zainteresuje, oslucha i zacznie powtarzac :)
a to kazde dziecko ma inny wierszyk na jakis wystep czy cos?

u mojego malego jak byly nawet odrebne wierszyki to zawsze pani z nimi cwiczyla i wlasciwie do domu nigdy nic nie przyniosl.
moze wrzuc nam tutaj ten wierszyk to wspolnymi silami cos uradzimy
Albo dzieci w szkole juz to umieja. Ale ona garnie sie tez teraz sama z siebie, dumna, ze w przyszlym roku pojdzie do szkoly, wiec raczej problemu z wierszykami nie mam. Teraz tez sie uczy dwa wierszyki i piosenke na wigilie w grudniu.dom cały ale nabalaganily tak jakby przeszło tornado, było wlamanie a jeszcze później grupa antyterrorystyczna poszukiwała zbira ;-)

Nie wypełniaj żołądka, bo to pobudza wymioty - małe porcje wody aż do ustania odruchu, co może nastąpić po kilku nawet godzinach. Małej nie zalega katar przypadkiem? Nie kaszle na mokro?
sorry, ze zmieniam temat to nieprzyjemny.... ale mam pytanie.. co robicie kiedy Wam dziecko wymiotuje? jak namawianie do wypicia smecty? a moze macie jakies domowe babcine sposoby na zatrzymanie atrakcji?
A mnie sie zdaje,że jezeli coś w brzuszku zalega to nie ma co wstrzymywac wymiotów czy biegunki tylko trzeba dac sie organizmowi tego pozbyc
A mnie sie zdaje,że jezeli coś w brzuszku zalega to nie ma co wstrzymywac wymiotów czy biegunki tylko trzeba dac sie organizmowi tego pozbyc

Nie mam nic do prawników