Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Rozumeim,ze próbowałas juz w zabawie itp?Bo u mojej w ostateczności zawsze działał argument" nie wolno ci.... "MOze jak powiesz,że "absolutnie nie mozesz się uczyć tego wierszyka", to zechce?A jezeli nie, to moze odpusc i tyle.
Kurcze, troche malo czasu Wam zostalo :( Podejrzewam, ze wierszyk jest latwy i krotki, recytuj go moze kilka razy w ciagu dnia i corce przed snem moze sie zainteresuje, oslucha i zacznie powtarzac :)
a to kazde dziecko ma inny wierszyk na jakis wystep czy cos?
u mojego malego jak byly nawet odrebne wierszyki to zawsze pani z nimi cwiczyla i wlasciwie do domu nigdy nic nie przyniosl.
moze wrzuc nam tutaj ten wierszyk to wspolnymi silami cos uradzimy
dom cały ale nabalaganily tak jakby przeszło tornado, było wlamanie a jeszcze później grupa antyterrorystyczna poszukiwała zbira ;-)
sorry, ze zmieniam temat to nieprzyjemny.... ale mam pytanie.. co robicie kiedy Wam dziecko wymiotuje? jak namawianie do wypicia smecty? a moze macie jakies domowe babcine sposoby na zatrzymanie atrakcji?
A mnie sie zdaje,że jezeli coś w brzuszku zalega to nie ma co wstrzymywac wymiotów czy biegunki tylko trzeba dac sie organizmowi tego pozbyc
A mnie sie zdaje,że jezeli coś w brzuszku zalega to nie ma co wstrzymywac wymiotów czy biegunki tylko trzeba dac sie organizmowi tego pozbyc