Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My lecimy tylko na Barfie i
Nie cierpię zebranjakos mamy szczescie do nadętych nauczycieli, którzy rodziców traktuja protekcjonalnie :/ I wkurza mnie to
no właśnie dorosły, więc może nigdy surowego mu nie dawano
ale z drugiej strony dziwne, że się nie tknął co nie ?
ostatnio z Biedronki bo za puszkę 450 gramową płacimy 1,99 zł [a on na prawdę dużo je ] a wg mnie nie różni się niczym od Whiskasów i tych innych
bo dla kotów to aż tak nie wiem, ale dla psów te karmy biedronkowe, Pedigree (ten sam koncern robi Whiskas chyba, nie?), Chappi to maksymalny syf i raczej lepiej tego nie podawać
Ceri ja daje surowe miecho ze sklepu albo swieze z lasu, bo mam czasen dostep. Staram sie to bilansowac wg kalkulatora, wychodzi w sumie duzo taniej i zdrowiej niz przecietnej jakosci karma.Do tego daje papki owoco-warzywne plus nabial, olej i ziarenka w malej ilosci;-)
A czytałaś skład Łyskacza i Biedronkowego?
Przyzwyczajaj się
postraszę dziada, że znowu może się stać znajdą jak nie przestanie wybrzydzać i na pewno podziała
Ja karmiłam ostatnio mojego kocura tylko puszkami przez jakiś miesiąc i dostał robaków
a mam pytanie, wychodzący jest?
nie, nie
on się raczej nie nadaje na zewnątrz bo by go od razu coś zagryzło
gdyż nasz kot się niczego i nikogo nie boi i widać, że całe życie raczej w domu spędził do tej pory...
chcemy go na balkon wypuszczać ale musimy najpierw siatkę założyć coby nie wyskoczył
Noooo, mało, co? A to wielki 5cio kilowy kot!
--
jak będzie chciał wyskoczyć, to i tak wyskoczy, ale zawsze będziesz spokojniejsza jak będzie siatka:)
mi mój kot połowę pokoju u mamy zaszczał