Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
p.s. Nina ma fajne włoski, widać, że się kręcą. Gosia ma proste druty

15
???mam nadzieję tylko, że nie oznacza to wyemigrowania z naszego łóżka tak na poważnie
Ale masz serducho do zwierzaków, fajnie 

od tamtego czasu kotka jest wredna
czy moze byc tak ze to tak na nia wplynelo?

Trzeba dobrze odgarnąć włos i podszerstek i dotrzeć do skóry, zakropić troszkę, poczekać aż się wchłonie, i powtarzać tak do wykończenia. Ważne by nie lać wszystkiego na raz bo wtedy może nadmiar pójść w sierść.
ale trzyma się domu,a popołudniu przywołuję go i już zamykam :) 

A i jeszcze na ogonie jakieś zgrubienie znaleźliśmy - ponoć zmiana reumatoidalna z tego co dobrze zapamiętałam 

Być może po Scanomune jest lepiej i nie łapie infekcji? Ja bym na Waszym miejscu spróbowała.
] sobie tam siknie. Tam tzn obok szafek telewizyjno-dekoderowo-ruterowo-xboxowych co oznacza armagedon przy sprzątaniu bo siury wlewają się pod te szafki [urok krzywych podłóg w bloku] i żeby to wymyć musimy odpinać miliard kabli, szafki odsuwać i potem wszystko odpowiednio przypinać [a uwierzcie, że kabli mamy srylion bo mąż mój jest psycholem na punkcie sprzętów wszelakich] no i kurcze po miesiącu już nam się przestaje to podobać 

] ...
jak się kota nie da oduczyć, to albo postaw tam kuwetę, albo połóż tam podkład (jak Bandzior był malutki, to mieliśmy w domu takie podkłady z apteki, jak siknął na to to wsiąkało), albo czatuj na nią i jak się będzie przymierzała, to zgarnij do kuwety (jeśli kotki sikają tak jak psy, to uważaj, żeby nie podnosić w trakcie
ja raz podniosłam sikającego Bandziorka i pamiętam to do dziś
)

], poza tym jeszcze mi Buff sie rozleniwi i zacznie srać w pokoju [
]. A z tym podkładem to jakiś pomysł faktycznie jest, w sensie że sprzątanie ułatwione będzie.
ale nie ze mną te numery, teraz nawet w ogrodzie nie odważy się siknąć, nawet w ramach towarzyskiej wymiany sików z psami sąsiadów 

No w trakcie ją też już raz czy dwa podniosłam i potem miałam do ścierania całą trasę z salonu do łazienki

To musi być cudowne móc wyjść przed dom z kawką, książką i schować się w cieniu ehhhhh Oczywiście komary pominąwszy 
najlepiej jest jednak postawic tam miniaturowa kuwetke i niech tam robi