Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo na razie troszeczkę zwolnił."
) - najlepiej sprawdź sobie na siatkach centylowych, czy z nich nie spada za bardzo.
może być tak że sztuczne ( z moim) ją bardziej zapycha?!

. Mi położna mówiła, że lepiej nie mieszać mleka sztucznego z moim mlekiem,tylko podawać osobno...w sumie to nie wiem czemu-może chodzi o trawienie?
)
ja gdzieś czytałam, że powinno się minumum 2-3 tygodnie dane mleko podawać, żeby dziecko się do niego mogło przyzwyczaić
U nas znowu zmiana mleka na bebilon HA. Zmiany na buzi u Kacperka wyglądają na alergiczne. Przez 2 tyg mam go karmić mlekiem HA, a jak się nie poprawi to zmiana na Bebilon pepti lub nutramigen.
bebiko chcialam zmienic na bebilon bo nie bylo akurat naszego w sklepie,rezultat byl taki,ze mialam cudowna i nieprzespana noc
Ja z kolei mialam odwrotnie, bebilon chcialam zmienic na bebiko, efekt byl taki jak wyzej, do tego kolki....wyrzucilam bebiko i wrocilam do bebilonu. Teraz Mati dostaje max 3 butle w ciagu dnia (nieraz jest tak, ze tylko na noc mu daje),piers kilka razy dziennie + jedno karmienie piersia w nocy i przecierki.
a nie za często Ty mu te mleka zmieniasz ?
Moze powinnas udac sie z nim do lekarza?Skoro wyglada to na alegrie.Synek ma dopiero miesiac nie ma co eksperymentowac.
jak któreś dziecię je BEBIKO to od jutra jest w Intermarche promocja i 1 opakowanie kosztuje 12,29 zł się bankowo opłaca bo ostatnio nigdzie nie możemy znaleźć taniej niż za 15 zł
jak któreś dziecię je BEBIKO to od jutra jest w Intermarche promocja i 1 opakowanie kosztuje 12,29 zł
się bankowo opłaca bo ostatnio nigdzie nie możemy znaleźć taniej niż za 15 zł
Na razie dwa razy trafiłam na taką promocję,ale zostały dwie sztuki na krzyż,bo się dosłownie rzucają na to mleko..
I też od początku jesteśmy na Bebiko. Raz dałam jej HIPP na spróbowanie i doopa. Rzuciła butelką i się krzywiła..

a czasem po 120 zaczyna wyć i dojada 30 albo więcej.
na noc przygotowuję sobie 4 butle z wodą (żeby w nocy nie latać z myciem butelek itd)... Jedną wkładam do podgrzewacza, a kolejne trzy czekają na swoją kolej :P

tym sposobem zajmuje mi to 10 sekund
i Ty mówisz, że Zu Ci mleka nie je jak w nocy 4 butle opędzluje ?
Muszę co prawda poczekać aż podgrzewacz podgrzeje mleko...
Rozwiązanie sushi na pewno bardziej Ci będzie pasować