Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
może być tak że sztuczne ( z moim) ją bardziej zapycha?!
ja gdzieś czytałam, że powinno się minumum 2-3 tygodnie dane mleko podawać, żeby dziecko się do niego mogło przyzwyczaić
U nas znowu zmiana mleka na bebilon HA. Zmiany na buzi u Kacperka wyglądają na alergiczne. Przez 2 tyg mam go karmić mlekiem HA, a jak się nie poprawi to zmiana na Bebilon pepti lub nutramigen.
bebiko chcialam zmienic na bebilon bo nie bylo akurat naszego w sklepie,rezultat byl taki,ze mialam cudowna i nieprzespana noc
Ja z kolei mialam odwrotnie, bebilon chcialam zmienic na bebiko, efekt byl taki jak wyzej, do tego kolki....wyrzucilam bebiko i wrocilam do bebilonu. Teraz Mati dostaje max 3 butle w ciagu dnia (nieraz jest tak, ze tylko na noc mu daje),piers kilka razy dziennie + jedno karmienie piersia w nocy i przecierki.
a nie za często Ty mu te mleka zmieniasz ?
Moze powinnas udac sie z nim do lekarza?Skoro wyglada to na alegrie.Synek ma dopiero miesiac nie ma co eksperymentowac.
jak któreś dziecię je BEBIKO to od jutra jest w Intermarche promocja i 1 opakowanie kosztuje 12,29 zł się bankowo opłaca bo ostatnio nigdzie nie możemy znaleźć taniej niż za 15 zł
jak któreś dziecię je BEBIKO to od jutra jest w Intermarche promocja i 1 opakowanie kosztuje 12,29 zł
się bankowo opłaca bo ostatnio nigdzie nie możemy znaleźć taniej niż za 15 zł
na noc przygotowuję sobie 4 butle z wodą (żeby w nocy nie latać z myciem butelek itd)... Jedną wkładam do podgrzewacza, a kolejne trzy czekają na swoją kolej :P
tym sposobem zajmuje mi to 10 sekund
i Ty mówisz, że Zu Ci mleka nie je jak w nocy 4 butle opędzluje ?
Muszę co prawda poczekać aż podgrzewacz podgrzeje mleko...
Rozwiązanie sushi na pewno bardziej Ci będzie pasować