Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hipp combiotik dla głodnych dzieci
Jak w nocy karmicie dziecko butlą to jak to technicznie wyglada? Wyciagacie Malucha z łóżeczka i karmicie "jak z piersi", czy nie wyciagacie i karmicie leżącego dzidziusia w łóżeczku?
Kurcze a mi się jednak wydaje, że to takie odbieranie bliskości
jak Jaś był takim maluszkiem to też musiałam wstać i odbić bo ulewał i zmienić mu pieluchę, bo wtedy obowiązywała zasada co butelka to kupa, więc twardo wstawałam co 3-4 godziny, byłam nieprzytomna, ale na szczęście wtedy pracować nie musiałam, więc odsypiałam w dzień :] Od rozszerzania diety na szczęście mamy 1-2 kupy dziennie i nigdy w nocy, ulewanie się uspokoiło i Jasiek dobrze wie czego potrzebuje, bo dokładnie jak synek winnicy obraca się dupką do mamy i śpi w najlepsze, takie wyciąganie z łóżeczka i ruszanie go rozbudziłoby go i nie ma zmiłuj spania by nie było. Dlatego potrzebę bliskości zaspokajamy sobie w dzień, a nockę mamy od wysypiania się oboje ;) trwa to około godzinki.
Dziewczyny od kiedy nie odbijanie po jedzeniu? My ciagle odbijamy Karolka, karmimy mm tylko. Jak już bedzie sam siedział/ pelzal to wtedy sie przestaje?
Jak dziecko zje cala butelke - to czy liczycie to jako 160ml? Ja tak. Tak z ciekawosci chcialam sprawdzic jak to jest u Was.