Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy Wasze dzieciaczki też tak jedzą?Musze uważać na jej wage a to niejadek że ohoho...
Tylko lekarka zwróciła mi uwagę, że kleikiem mogę go utuczyć..
Nie sugerowałabym się "normami" podanymi na opakowaniu mm przez producenta, bo to ma się nijak do rzeczywistych, bardzo indywidualnych zapotrzebowań dzieci
IzUK, mój Witek nigdy nie jadł tyle, ile sugerowali producenci, miał ich totalnie w nosie Jak miał jeść więcej- jadł mniej, jak mniej- to wtedy więcej. Na początku rwałam włosy z głowy, zapisywałam każdą wypita ilość, sumowałam dobowe ilości, no paranoja... Potem spasowałamDziecko żyje, ma się całkiem dobrze
A my właśnie przechodzimy na 2 i mamy rzyganko po każdym posiłku, czego daawno nie było. Konkretnie ulewanie takim "serkiem" i budzenie się bo jej niedobrze. I teraz nie wiem czy to przypadek, czy faktycznie nie toleruje tej 2...Ilość kupek też si zwiększyła, z jednej na trzy. Mleka mieszałam.
Dziewczyny mam pytanie jak myślicie czy mogę już podać mleko Bebilon 2 jeśli on skończył 5 miesięcy???
Mam pytanie do Mam, ktorych pociechy maja 6+ miesiecy i sa na mm.
Jak wygladaja posilki Waszych skarbow?
Jakie kaszki dokladnie polecacie?
to mnie zastanawia bo moj szuka cycka momentami ostro ale jak juz go dostaje.to odpych.. placze.. nie chce go ciumkac. ale moje mleko wcina z zapalem w butli. tak samo dzis zalapal kapturki na piersiach.. lubi smak "silikonu" :p hyhs..