Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kosztuje 58zł-WITAMINA d3 – metabolit 25(OH) D3- chodzi o to badanie :) Ja bym proponowała je zrobić, dlatego, że jeśli jest tężyczka, którego podłożem jest niedobór, to trzeba sobie zapodać solidną dawkę i to-jak się przekonałam- dobrze przyswajalnego preparatu, np. Devikap. Nie wiem czy czytałaś cały wątek, mi poziom przez pół roku na ogólnodostępnych preparatach D3 podniosła się z 30 na 38, a Adzie na Devikapie- z 14, na 41, w 3 m-ce. Znowu brać takie suplementy bez badania, to duże ryzyko, bo przedawkowanie D3 jest możliwe, i wcale nie bezpieczne.
niedobór magnezu to nerwica
to teraz odstaw ten cudowny lek
Tężyczka to niedobór magnezu a niedobór magnezu to nerwica, lęki, skurcze mięśni.Ale jesli uzupełniasz je w suplementach to organizm nie bedzie drżał, drętwiał to wszystko siedzi w głowie.To sa objawy somatyczne.Tężyczka to przyczyna nie choroba.A mechanizm jest taki że najpierw jest objaw z ciała później myśl, lub myśl a później objaw z ciała.Nad tym pracuje z psychoterapeutką.
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą antydepresanty (konkretnie chodzi mi o amitryptylinę). Jak się czujecie po takich lekach?
Jak się czujecie po takich lekach?
ale jak się ma sprawa planowania dzieci po przebytej depresji i konieczności dalszego przyjmowania leków? Lekarz stwierdził, że narazie starać się nie powinnam