Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zaczęłam brać co drugi dzień, przez jakieś 2tyg. Ostatnio wzięłam 2 razy po 3/4 tabletki, co drugi dzień. Ostatni raz tak zrobiłam przedwczoraj rano, a dziś wzięłam dopiero wieczorem- już mi się trochę włączał efekt "falowania powietrza". Łyknęłam pół tabletki i zamierzam to pociągnąć jeszcze parę dni, też co drugi dzień. Wychodzi 2,5mg dziennie- wyjściową brałam 10mg dziennie (Lexapro). Mam nadzieję, że za max 2tyg. będzie już po sprawie
jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa
.

.Wracam do antyków aby wyregulować cykle i tu moje pytanie czy mozna prać antyki z tymi lekami?

Ja antyków bym nie tykałaŻeby do tego wszystkiego mieć jeszcze skutki uboczne od nich...? O nie, nie...

Moja znajoma lecząca się psychotropami dostała wręcz od swojej lekarki propozycję, żeby tą terapię wspomóc właśnie antykami, w celu zablokowania cyklu.
U młodych kobiet bowiem stany lękowe, nerwicowe i te inne mają nierzadko powiązanie z hormonami.
Tu jest fajny artykuł o tym , polecam.
Ale także znikały wszystkie PMSy, hormonalne wkurwy, niestabilność emocjonalna związana z fazami cyklu etc.

ale powiedziała ze to tylko statystki i ona osoba palącym po 30-tce nie przepisała by antyków.

a i owszem. branie antykow wiaze sie z prawdopodobienstwem udaru. u mojej kumpeli na oddzie neurologicznym w konstancinie wyladowaly po udarze po antykach wlasnie...
takze ten..

ale która z nas mysli, że to może nas dotknąć?
Ja myślę. Wszystko trzeba brać pod uwagę.
zanim wezmę jakikolwiek lek, dokładnie czytam ulotkę, zapoznaję się z możliwymi skutkami ubocznymi
i że to może znowu jakaś inna cholera
Co do wkur*a to pisałam już
Dziś ok, ale w sobotę myślałam, że kogoś zabiję. Efekt taki, że weekend upłynął nam w ciszy
No i mam uderzenia gorąca (nie licząc, że jest 30 stopni
), ale był też moment, że wczoraj leżałam pod kołdrą w pokoju na poddaszu w środku dnia i zasnęłam, co mi się nie zdarza. Zaczęłam nawet menopauzę rozważać, bo objawy podobne
O właśnie! Idealne porównanie znalazłam 

Dzisiaj deko lepiej

Dziewczyny od trzech dni nie biore juz lekow i od wczoraj dziwnie sie czuje ,tak jakbym miala zaslabnac a moja glowa jest mega ciezka.Czy to moze byc skutek uboczny po odstawieniu leku?

Zdecydowanie twierdze, że syty głodnego nie zrozumie.