Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo wszyscy zajęci są tym żeby geje/ lesbijki brali śluby, adoptowali dzieci i mieli same przywileje.
Niezmiennie zastanawia mnie, skąd tyle jadu ,nietolerancji i braku poszanowania godności w osobach, które deklarują swój katolicyzm-oparty na miłości i miłosierdziu.
żałuję, że wzięłam udział w tej dyskusji. cokolwiek bym nie napisała i tak zostanę wygwizdana
żałuję, że wzięłam udział w tej dyskusji. cokolwiek bym nie napisała i tak zostanę wygwizdana, nie ma więc sensu abym wyrażała tu swoje zdanie czy kontynuowała tę rozmowę.
Serio chcecie aby dzieci w przedszkolu uczyły się o strefach erogennych i o tym jak sobie zrobić dobrze?
Masz takie upodobania nie inne ok - ale nie rozumiem żądań stawiania znaku równości pomiędzy rodziną (żona, mąż plus dzieci) , a związkami homo.
ok, oni się tacy rodzą, ale mi się to kojarzy z jakimś błędem genetycznym np, no mimo tolerancji, nie umiem na homoseksualnych spojrzeć jak na "normalne" osoby
Jeju uczepiły się jednego zdania - albo piszemy tu o gender albo o przemocy wobec dzieci.
Nie twierdzę, że każdy katolik tak postępuje, w oparciu o tych kilka przykładów (wspomniany znajomy, trzepidlak i osoby popierające to zdanie za pomocą "Oooo"pod jej żenującą jak dla mnie wypowiedzią śmiem jednak wysnuwać tezę, że wielu.
Nie widzę sensu zostania na tym forum, wszystko jest nad interpretowane i na zasadzie gustów i guścików. Mówicie o tolerancji,a same nie stosujecie ich w stosunku do swojego rozmówcy.
A na ludzi z zespołem Downa jak patrzysz?'
Jaheira, po prostu rozmawiamy o tolerancji co do gejów,lesbijek, a nie potrafimy tutaj rozmawiać szanując zdania drugiej osoby. jest ciągła walka,krytyka i negacja . To mi się nie podoba tutaj zdecydowanie.
przemoc wobec dzieci jest o wiele bardziej nienormalna niż homoseksualizm.
To jest pierwsze pranie mozgu, gdzie wartosci ktore sa normalne sie zacieraja.