Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I nie dziwcie się, że jesteście (we własnym odczuciu) atakowane za poglądy, kiedy to Wy osoby o innych poglądach widzicie jako ciemną masę, której "tefałeny" czy inne media zrobiły pranie mózgów.
Czy nie wkładasz mi w usta swoich odczuć o mnie? Ja Ciebie szanuje. Twoje poglądy. Po prostu nie mogę sie z nimi zgodzic.
nie nie widzilam zeby dochodziło do aktów. Widzilam natomiast próby.
Co do masturbacji, takl samo u dzieci - zdarza sie,
co nie prowadzi o przedłużenia gatunku wic jesli gatunek nie wymiera to nie moze byc to trzonem prawda?
[/quote][quote=TEORKA]No ok, ale dzieci robią to sobie same. A zwierzęta tej samej płci masturbują się wzajemnie. Nie, że każdy sobie rzepkę skrobię.
A co do latania z piórkami na dupach - no to powiedz sama nie jest tak? Sami robia opinie swojemu srodowisku.
Nie rozumiem po co rozbudzać seksualność dzieciaków w wieku przedszkolnym skoro jest ona naturalnie uśpiona do okresu dojrzewania.
Z tym, że jest uśpiona, to się akurat nie zgodzę :)
Jaheira - może wyciągnęłabyś samodzielne wnioski, gdybyś otworzyła linki i zobaczyła, że pierwszy z nich to link do tegoż właśnie wywiadu. Jednak cały artykuł jest dostępny za opłatą.
A genderyzm jest kłownie kojarzony jako seksualizacja dzieci i młodzieży.
akurat amazonki ktora jest tu wieki nie podejrzewam o CELOWE zamieszczanie platnych linkow.
ty sie zastanow czy cokolwiek bylo skierowane przeciwko Tobie czy Ty koniecznie chcesz sie kłócic...
Chcesz fragmentu prosze bardzo ja odnosilam sie do tego co np napisala Zabka i co ty cytowalas...
NAwet w niewinnych bajkach dla dzieci - wszystkie krolewny itp sa piekne, maja duze niebieskie oczy, mocno zarysowana talie, wystajace cycki itd. Do tej pory tworzenie takiego wizerunku oskarzano o przyczyny anoreksji i depresji u kobiet ktore nie moga tak wygladac, teraz doszukano sie w tym jeszcze seksualizacji dzieci i moze cos w tym jest.
Ja nie wiem w jakim przedszkolu to widziałaś, ale chodziłam 4 lata do p-kola i niczego takiego nie zauważyłam
Sushka nie odpowiedziałaś na pytanie.