Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bloody omg... gdyby u nas stosowali to na matematyce, że ''jak ktoś czegoś nie rozumie to nie idziemy dalej''... jest podstawa prog. i nikogo nie interesuje, że coś czegoś nie rozumie (przykład? 1 temat,obszerny na matematyce musi być zrealizowany w ciągu jednej lekcji i nikogo nie obchodzi,że nie rozumie tego 98% klasy i że nawet matematyczka nie skończyła objaśniać. 'macie podręcznik,to poczytajcie, a jutro mamy co innego').
Moze kiedys tego nie bylo? Moze zachowania dzieci sie zmienilo? Stalo sie bardziej otwarte bo im sie nie mowi w domu ze czegos nie wolno? Nie wiem... Zastanawiam sie czemu kiedys tego nie bylo...
Szczypta- a może z tak banalnego powodu , że małe dzieci mają często, gęsto brudne łapki i wtedy łatwo o zakażenie, podrażnienie, pieczenie i świąd?
mi to się tylko w przedszkolu nie podobało to, że na święta dziewczynki dostały grające żelazka, a chłopcy jakieś tam klocki lego, czy coś, no omg.
A osoby są różne i nie zawsze nadają się do tego,co robią
I wiecie co, wolałabym, żeby mi ktoś wtedy powiedział otwarcie o co chodzi...
akurat te fakty wprowadzaja głownie w liceum.
A dla mnie wiedza i przekonanie o tym że Kasia ma takie same prawa jak Jaś powinna być obowiazkowa :-) Tak samo jak ta o różnicach i podobienstwach między plciami . To nic złego przecież :-) Wg mnie do tego sprowadza się całe gender w przedszkolach i szkolach :-)
A jak dziecko wkłada rączki do buzi, to też słyszy,że to brzydko? Jak przeciera oczy rączkami, to też się zachowuje w niewłaściwy sposób?
Nie wyobrażam sobie mówić do niej np " umyj się tam na dole "
Dodaj jeszcze że Ty i wszystkie Twoje koleżanki mialyscie orgazm podczas 1 stosunku - będzie komplet