Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Na lalach ćwiczyłyśmy pozycje do karmienia, rozczuliłam się nad tym niesamowicie... Synek donoszony:)
Malisiek, co do twardnień brzucha na Twoim etapie - mogą już być. Powiedz o nich lekarzowi. Trzeba sprawdzać, czy nie powodują skracania szyjki. Jezeli nie, to luz.
dałam ci klucze, choć nie wiem po co, ale na pewno nie po to żebyś tam z husbendem na bzykanko chodziła!!!a wy dzieci z dziadkami i hulaj dusza! i papierochy paliliście! niegrzeczna dziewczynka!
)
ja się na ogół w parze z Ulcią śnię naszym forumkom, pewna jesteś, że Ulci tam nie było? :)))

bo zaraz do pierwszej dziesiątki mnie wrzucicie i wtedy to się zestresuję
jak ty to i ja... a ja w ogóle nie gotowa... nic a nic, może w przyszłym tyg wezmę się za jakieś zakupy, pranie, prasowanie...
a ja w ogóle nie gotowa
stwierdzilam ze nie bede rzeczy 6tyg kisic w torbie, nie po to piore i prasuje, wiec dopiero dzis sie spakowalam, a i to jeszcze nie wszystko

A właśnie, DUSZKAGA, jak tam na zakładzie? Bedzie co z tego w tym tygodniu?
Jutro mam wizyte, zobaczymy czy sie cos ruszylo..dzisiaj co prawda kluje mnie szyjka bardzo czesto, nie raz musze przystac bo isc nie idzie ale jakos watpie ? Chyba zagrzeje dluzej na 1 miejscu.
boje sie, ze sie rozloze ( jem czosnek, cytryna i miod - walcze )...moj tato prawie wyzdrowial,za to moja mama padla dzisiaj
do tego tesciowie "niby" wyzdrowieli ale dalaj kaszla..i jak tu rodzic jak zaraz zwala mi sie nie dokonca zdrowi i nie daj boshe zaraaz mała !!
to nasze pierwsze serduszko i chcialam zeby mama byla przy mnie a tu taki wał
wsciekla jestem i rozzalona. Musialam sie wygadac, bo moj maz nie bardzo pojmuje moje obecne problemy..
/ taka sytuacja
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
Oczywiscie ,ze chcemy wszystko sami itp ale takie poczucie bezpieczenstwa bym miala wiedzac ze mama w kazdej chwili przyjdzie a tak to musze byc zdana na tesciowa (mam nadzieje,ze nie bede musiala). Zreszta u nas to pierwsze dziecko w rodzinie, rodzice i tescie "nareszcie" zostana dziadkami dlatego wiem, ze bedzie szal pal. A jak tesciowa wyczuje pismo nosem, ze mama moja chora to pomimo naszych zapewnien ze jest ok to i tak bedzie mi siedziec i marudzic na glowie..a tak to moze by odpuscila ? 

tylko wtedy tez i na głowie powinny i się zrobić

Mąż widokiem przerażony, bzykać się nie chce...,
wiesz... może tobie akurat wbrew naukowcom i ich badaniom mózg w ciąży się rozrośnie a nie skurczy
I tej wersji się będę trzymać 
a ja wam dziewczyny zazdroszczę, że wam się chce bo dla mnie sex mógłby nie istnieć,