Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Być może jakas infekcja cie dopadła. Ruchy czujesz dobrze?
;

[/url]
[/url]
;

[/url
[/url]
;
[/url
[/url]kurcze, laski, ale czas pedzi. jestem juz w 9 miesiacu
Idzie oszalec. Z dnia na dzień coraz wiecej sikam,a w nocy to paranoja jakaś. Dziś byłam chyba z 8 razy.
No seryjnie!
[/url
[/url]
;

;
Nie dość, że mi nic nie smakuje, na moje ukochane warzywa patrzę z obrzydzeniem, to jeszcze mało co piję…jedynie jabłka wchodzą mi jak zawsze...
[/url]
[/url]jak wyjdziemy ze szpitala to od razu mozemy na spacery chodzic, co nie? czy werandowania jakies uskuteczniac najpierw?
Mieszkaliśmy na 4.tym piętrze - było jak w piekarniku. Po 3 tygodniach uciekliśmy do teściów - mają domek i ogródek. I tam młody elegancko sobie leżał na ogrodzie. Uskutecznialiśmy też spacery.
;
jak bedzie fajna pogoda, w miare bezwietrznie to bym wylazla od razu.
Teraz to wogóle jakos inaczej w tych szpitalach zalecają (...) teraz Oliwia była kąpana w 2 dobie zycia, pielegnacja pepuszka sucha...
Wyznaczyli mi termin przyjęcia do szpitala na 08 lutego (dzień porodu), jeśli nic się samo nie wydarzy to będą poród wywoływać
) - Gdy minął termin porodu.
przy cukrzycy nie czekają dłużej nić termin porodu
Po schodach dziś juz wchodziłam, na spacerze byłam, wieczorem planuje masaże
Choć nie na każdą ciężarną to działa.
;
;

a co maja powiedziec Eskimosi? Albo Skandynawowie? Z Polnocy
Moi obaj wychodzili na dwor od razu. Nawet jak bylo wietrzenie to bude stawialam i wio. I zobacz jakie zahartowane dziady
[/url]
[/url]
[/url
[/url]

[/url]
[/url]

i cieszę się , ze jednak tego antybiotyku nie wzięłam ... pewnie gdyby to był drugi trymestr to miałabym mniejsze obawy ...
Termin porodu na luty/marzec w ogole jest chyba fajny. Cała wiosna i lato przed nami.- wiesz.. zalezy jak na to patrzec.. moj z listopada i przez pierwsze pol roku co glownie byl lezacy to zima a na wiosne-lato jak juz siadal i byl bardziej aktywny to bylo cieplo, dluzej na dworze siedzialam, kocyk na trawe, on juz siedzial, zaczynal raczkowac, zeby itp a spacery na dworze go uspokajaly. Teraz mam termin na wiosne i tez bede mogla porownac.

[/url
[/url]skoro z duzym prawdopodobienstwem owulacje mialas 11 stycznia- moze mialo byc 11 grudnia?? albo ta OM 27 grudnia bo cos dlugi bylby cykl tak wogole ;)