Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Być może jakas infekcja cie dopadła. Ruchy czujesz dobrze?
kurcze, laski, ale czas pedzi. jestem juz w 9 miesiacu
Idzie oszalec. Z dnia na dzień coraz wiecej sikam,a w nocy to paranoja jakaś. Dziś byłam chyba z 8 razy.
jak wyjdziemy ze szpitala to od razu mozemy na spacery chodzic, co nie? czy werandowania jakies uskuteczniac najpierw?
jak bedzie fajna pogoda, w miare bezwietrznie to bym wylazla od razu.
Teraz to wogóle jakos inaczej w tych szpitalach zalecają (...) teraz Oliwia była kąpana w 2 dobie zycia, pielegnacja pepuszka sucha...
Wyznaczyli mi termin przyjęcia do szpitala na 08 lutego (dzień porodu), jeśli nic się samo nie wydarzy to będą poród wywoływać
przy cukrzycy nie czekają dłużej nić termin porodu
Po schodach dziś juz wchodziłam, na spacerze byłam, wieczorem planuje masaże
- wiesz.. zalezy jak na to patrzec.. moj z listopada i przez pierwsze pol roku co glownie byl lezacy to zima a na wiosne-lato jak juz siadal i byl bardziej aktywny to bylo cieplo, dluzej na dworze siedzialam, kocyk na trawe, on juz siedzial, zaczynal raczkowac, zeby itp a spacery na dworze go uspokajaly. Teraz mam termin na wiosne i tez bede mogla porownac. Termin porodu na luty/marzec w ogole jest chyba fajny. Cała wiosna i lato przed nami.
- moze mialo byc 11 grudnia?? albo ta OM 27 grudnia bo cos dlugi bylby cykl tak wogole ;) skoro z duzym prawdopodobienstwem owulacje mialas 11 stycznia