Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja ostatnio w tesco byłam 5( w kasie z pierwszeństwem ), sami faceci z przodu, głośno skomentowałam, że tylu facetów w ciąży ...nikt się nawet nie obrócił ...
oczywiście nie skorzystałam, poczekałam sobie na swoją kolej.
Dzisiejsi emeryci za czasów minionych żyli w świecie tabliczek w miejscach użyteczności publicznej informujących o obsługiwaniu ciężarnych poza kolejnością. To chyba jest najsmutniejsze.
powinno byc napisane - jestem w ciazy. ustap mi pierwszenstwa!
a ja zaraz bede pilnowac dwojki dzieci sasiadki, 4 latki i 2 latka. bede miala torche przedsmak tego co mnie czeka;-P
ile czekalyscie na ywnik GBS? mialam pobrane w piatek, dzis sroda i jeszcze nie ma wyniku. ja wiem ze to posiew, ale na posiew z zyjki zawsze czekalam ok 3 dni, a tu juz 5ty dzien, moze to norma, nie znam sie
Dziewczyny, ale to po prostu trzeba w kasach pierwszeństwa isc na poczatek kolejki i powiedziec, ze sie chce z skorzystać z uprzywilejowanej kasy. W labach podobnie. Robiłam tak nie raz i ludzie bez gadania ustępowali
Ludzie przepuszczają w kolejkach- nie, nie skorzystam, swietnie sie czuje(przykład salinos).
,bity i lany na potęgę,ale nic nie skutkuje. Z
Ciągle gadam,że przemoc rodzi u dziecka przemoc,że spokojniej,cierpliwości. Za dużo by pisać,serio.
tak mnie zbadał że aż łzy z bólu mi poleciały, ale dobrze może coś się ruszy, choć doktorek powiedział że nie przewiduje że w przeciągu 3 dni
-4 tygodnie jeszcze, wiem ze zleci