Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też myślę, ze po porodzie przy dwójce powiem nigdy więcej
- a ja to bym chciała by na nocke poszedł.. w nocy mi do niczego nie potrzebny, Blazej ladnie spi wstając na karmienie, Maks tez spi, czasem cos tam zawola bo maskotka mu spadnie i luuz. Gorze, jak ma na 14, obrobić dwojke na wieczor ciężko, bo Blazej zasypia czasem i godzine i musze przy nim siedzieć i glaskac i robic "ciii" Albo gdy mąż będzie miał w pracy nocki i w nocy nie pomoże.
- no to nie fajne, bo fotelik z dzieckiem trochę wazy.... nie wygodnie mi go nieść, a tam szatnia w piwnicy a sala na piętrze i musze nieść go ze sobą bo w aucie go nie zostawię. Maksa rozbieram na szybko by maly się nie zapocił i begiem prawie na pietro by go odstawić. Sadze ze jak ie ociepli będzie lepiej bo dziecko lzej ubrane i szybciej pojdzie. Ciekawa jestem, jak wtedy będzie, jak będę musiała wozić starszego do i z przedszkola
jak będę musiała wozić starszego do i z przedszkola
U mnie nic specjalnego się nie dzieje
Jak nie urodze, to we wtorek mam wizytę u gin. pewnie ostatnią. Ma mnie skierować na ktg.
a w chuscie na razie nie, bo za zimnno,
teraz jedyny znany mi sklep, który to respektuje to rossmann
może potruchtajcie na poporodowy
Tylko pytanie, czy czekacie aż Was ktoś przepuści czy też podchodzicie i prosicie o obsłużenie bez kolejki?
A gdzie dokładnie ?
Tutaj? Od noworodka przez okres niemowlęcy