Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale już 3 lekarzy ginekologów mi powiedziało ze w moim wypadku lepiej orłowskiego.

Z powodów neurologicznych mam cc.

[/url]
[/url]domu jest nudne, szczegolnie, jak jestes sama do poznego popoludnia. Teraz siedze z Mlodym w domku, bo ma zapalenie wezlow :/ zas antybiotyk :/wierzę a do tego cżłowiek ma kiedy myśleć naśłuchiwać ciąży.... jestem ciekawa kto u Ciebie pomieszkuje, jeszcze trochę i będzie widać o ile pokaże :))))
[/quote][quote=gingerka_]Dziewczyny lekarz na wizycie zaproponował mi wykonanie testu PAPPa? warto czy odpuscic? W dwoch poprzednich ciazach nie mialam.mi nigdy nikt,a czemu Tobie teraz akurat?
nie mam zielonego pojęcia, ale postanowilam ze sobie odpuszczę.Też bym sobie odpściła ,nie ma żadnych przesłanek,można myśleć o nich gdy badania prenatalne wyszły złe czy wątpliwe.A może nie wiem ze względu na wiek, ile masz lat?

i jednocześnie trzymam mocno kciuki żeby wyniki się nie potwierdziły i żebyś mogła zostać u siebie... a w takiej sytuacji będą synka wcześniej wyciągać czy czekasz do terminu? Może będą jeszcze podawać tą immunoglobulinę anty D? Może to coś pomoże? Będzie dobrze!

Dziewczyny jak wyglądają skurcze porodowe? Czego się spodziewać?- w moim przypadku bol okresowy na poczatku delikatny i co jakis czas tak.. takie bolesne napiecia w dole brzucha. Z czasem przybieraja na sile i dlugosci. Uwierz mi, ze jak to bedzie "to" to bedziesz wiedziec, ze to "to" :)