Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na własną rękę, bez recepty nic nie mogę wziąć? jakaś maść czy globulki?
A ja znowu nie moge zasnac...
Ty Elfika mnie tak czy inaczej pewnie wyprzedzisz
Kuleczko...cóż... ja bym mu wyłączyła komputer, telefon wyjęła z ręki, zrobiła karczemną awanturę, że ma ruszyć dupę i poszła się położyła bez tykania czegokolwiek palcem.... ale to ja...
Mnie od wczoraj tak pachwiny bola, ze chodzić nie moge, podbrzusze tez nie raz przy tym boli, brzuch twardnieje co jakis czas. Jak leze, to tez boli, z boku na bok sie przekrecic, tak boli.
O widzisz, jednak wczoraj pojechalam na IP, bo tak mnie bolalo, ze ja ledwo zylam i zostalam przyjeta na oddzial z zagrazajacym przedwczesnym porodem.
Eh, te cholerne szyjki... nie mogą trochę jeszcze potrzymać?
Zastanawiam się jak ty się spakujesz do skip hop dla małej? Pieluchy, chusteczki, krem do pupy, jakaś tetra, może ubranka, coś jeszcze? zmieści się to to?
30.11 miala 27 mm :/
Elfiko rozumiem, ze termin cc wyznaczy Roszkowski w poniedziałek?
Dziewczyny zapomniałam zapytać lekarza, jakie witaminy polecacie po 15 tyg ciąży?? czy w ogóle coś brać ?? i do którego tyg ciąży brać ??
mój mąż wczoraj chciał żebym spakowała torby na wszelki na poniedziałek. powiedziałam żeby zapomniał bo nie będę wywoływać wilka z lasu.
ja się nastawiam na styczeń. koniec kropka
może weź go zapytaj czy aż tak małego nosi w spodniach, że ciągle nadrabia poniżaniem żony by się dowartościować?
A brzuch niestety stawia mi sie coraz bardziej :/