Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
;
;
;
;
;
;wizyta na szczęście już w poniedziałek. :)

chyba będę musiała ginowi powiedzieć, ale aż wstyd :-

;
;
;
;Czyżbym była jak babcia i zaczęła podsikiwać???
jak już dość duża była, jakoś w 3trym, odkąd zachciało mi się siku do momentu realizacji było naprawdę mało czasu, każde kichnięcie czy mocniejszy śmiech to samo. Podobno tak jakoś leżała że uciskała pęcherz, no i pewnie to że nigdy nie miałam mocnych mięśni, które by wszystko prawidłowo trzymały. Jakoś z 3 miesiące po porodzie przeszło. Także nie ma się co wstydzić, częsta przypadłość wśród ciężarnych
aczkolwiek sprawdziłabym czy to nie sączące się wody tak dla własnego spokoju
któregoś razu jak poszłam na zakupy i weszłam do rybnego to pakując zakupy do auta palcem pastę rybną wyżerałam, ledwo powstrzymałam się żeby nie zeżreć ręką na środku ulicy śledzi w śmietanie
teraz już mi przeszło, ale zgaga trochę się pojawia, mdłości też, z pakowaniem brudnych naczyń do zmywarki mam problem i ze śmieciami bo śmierdzą mi strasznie i mleko Laury cuchnie niemiłosiernie. Poza tym w normie
także dziewczyny oby do II trymestru a będzie z górki
także dziewczyny oby do II trymestru a będzie z górki

a jest ktoras z was po cc?

tak ze zalezy co na kogo

co mnie tylko zdziwiło, dzieć pięknie współpracował i szybko poszło nie to co z Laura, i termin z usg taki sam jak z OM, z Laura był tydzień różnicy, ale wtedy obserwacje potwierdzaly że cykle dłuższe. 
ja serio tak wyłam na tej porodówce ze będę miała cc... nie chciałabym tego przechodzić jeszcze raz.
Natalia po 3cc to chyba żaden szpital by się nie podjął prowadzenia porodu sn :p
i w pierwszej ciąży dała mi namiar na położna która od jednej dziewczyny odebrała 4 porody sn, bo wcześniejszych 3cc
mało kto ma tyle dzieci dzisiaj więc to już jest dla mnie kosmos a co dopiero jak były 3 cięcia, ale widocznie da się.Bo bałam się operacji i byłam tak nakręcona na sn, że nie brałam wówczas cc pod uwagę...