Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To jest proste (jak się okazało) Wywalić smoczek ;)
sciagnac pieluche.
niestety to sa nawyki.
A ja mam pytanie odnosnie spania... Mowia ze dzieci z autyzmem zle spia ale to chyba nie jest regula?
Kurcze, poszukam jeszcze poradni PPP. Byle dobrze trafić... Ja wczesniej podejrzewałam faktycznie zaburzenia SI. Ale juz teraz wszystko mi sie miesza....
Kurde Monia a żeby to "załatwić" to pewnie jak zawsze- pierwsze to rodzinny i skierowanie do neurologa itd...?
Jeszcze jdno- czy dam rade pracować z dzieckiem z zaburzeniem autystycznym?
Nie, no ja wiem. Jestem umówiona prywatnie na diagnozę w domu za 3 tygodnie. Są to terapeutki / superwizorki mojej koleżanki synka.
e do neurologa albo spróbuje prywatnie
Chce działać! Bo później z terapią pewnie tez się czeka...
- wlasnie ze w duzym miescie, ponad 200 000 mieszkancow, bo na najblizsza komisje sie nie zalapal bo juz za duzo bylo dzieci... Co zrobic... Czekac. Wazne, ze przedszkole zaklepane i od wrzesnia cos sie u nas ruszy. Od czerwca/lipca ma miec zajecia z Pania pedagog w pokoju poznawania swiata. madzik czy Ty mieszkasz w jakimś małym mieście? dałaś PPP wszystkie papiery i masz komisję na koniec czerwca?! nie wiem dlaczego ale robią Cię w balona :( u mnie komisje są co dwa tygodnie i od złożenia wniosku do zespołu orzekającego przez rodzica (należy odróżnić ten wniosek od wniosku o badanie) mamy miesiąc żeby sprawa tego dziecka poszła i nie wolno nam się spóźnić... więc madzik nie wiem dlaczego ale kit Ci jakiś wciskają :(
--
Monia czy ja wiem czy dlugo??
No i moj maly ma 2,6 miesiecy i juz mam prawie papiery wiec chyba nie ma tak zle
Byłam u naszej pediatrzycy i wg niej on spoko reaguje tylko, że jest dosyć nadpobudliwy, ciągle szuka nowych bodźców i to mu nie pozwala się koncentrować
I to masz zajecia oprocz przedszkola?
Teraz z niektórcyh rzeczy "wyrósł"
Monia a czym rozni sie autyzm atypowy