Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niewiem co za parcie ze jak 2 latek zxaniami nie sypie to cos z nim nie tak...
Na razie się nie martwię, chociaż coś tam a głową mi już brzęczy, że może coś jest jednak nie tak.
Wszystko siedzi w mojej głowie i się masakrycznie frustruje jak słucham dzien w dzień tej kakofonii.
Chciałabym już z nim normalnie pogadać...
nie raz przytakiwalismy zamiast mówić "nie rozumiem"
dwulatek w logopedii to dziecko od 21 do 27m.ż do tego czasu powinien nastąpić skok mowy. Jeśli nie to naturalnie wizyta u logopedy jak najbardziej
Mam wyrzuty sumienia że go zaniedbuje tym ze nie siedzę całymi dniami na podłodze....
Mam wyrzuty sumienia że go zaniedbuje tym ze nie siedzę całymi dniami na podłodze....
mała chce mi gardłem wyjść jak siedzę
Ostatnio spytał się mnie "będziesz idła ze mną"? I jest jeszcze wiele tego typu sformułowań. Może to jest normalne u dzieci.
Póki co na zmianę sie wkur...zam i ryczę bo zamiast juz dawno to zrobić to uspakajałam się i rozwojem dziecka i opinią PPP.
Dziś dla odmiany Pani w przedszkolu powiedziała że myślała o Kajetanie i ona na moim miejscu pojechałaby diagnozować w kierunku autyzmu. Także ten..
W międzyczasie probuje sie dodzwonić do jakiegoś sensownego neurologa. Monia czy możesz mi podać namiary na Waszego?
Monia no wlasnie niewiem jaki sens te obrazki bo on wszystko wie co to jest tylko nie powie albo powie po swojemu i juz
Jednak- jesli to autyzm to lepiej miec orzeczenie i swiadczenie i moc działać.
Aaa no i oni mówią że wypieraniem tylko przedłużyli czas diagnozy i wydali więcej kasy