Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale jak sie załatwia żeby dziecko było z mamą i tylko ok.godz zeby tylko miał kontakt z dziecmi..juz nie mówili..
ewa-a co to jest co ty diagnozujesz..??
Jest w szkole masowej, ma swojego własnego nauczyciela wspomagającego i ona zadbała o to by w papierach było napisane, żę to nie jest nauczyciel klasy tylko dla tego ucznia.
- no z tym pkt sie zgadzam, Maks nigdy za mna nie raczkowal, nie biegal, ja w prawo a ten w lewo. Chodzil do zabawek, szafek, sprzetow roznych a do mnie nie... Widze spora roznice przy Blazeju, ktory co chwile za mna raczkuje i sie na mnie wdrapuje.. Slyszy, jak wracam z dworu i od razu "biegnie" bo mnie, takie zachowania sa mi obce.. no i jako dziecko bawil sie godzinami sam, lezal sobie w lozeczku, albo wisial w wozku a ja sie cieszylam ze mam takie fajne dziecko. teraz przy marcie widze roznice duza. ona pokazuje jak sie bawi, nawiazuje co chwile kontakt wzrokowy, a piter siadal do pociagow i sobie sam jezdzil.
pani pokazuje pudelko po puzzlach. co jest w srodku? puzzle. otwiera.puste. wklada tam nozyczki.co jest w srodku? nozyczki.
pytanie - jak pokazemy to pudelko teraz mamie to mama powie, ze co jest w srodku? prawidlowa odpowiedz - puzzle. piotrek odpowiedzial - nozyczki.
chlopiec stoi przy stoliku na ktorym lezy skakanka. wychodzi z pokoju. dziewczynka chowa pod jego nieobecnosc skakanke do szafy. gdzie powinien szukac chlopiec tej skakanki po powrocie do pokoju? odpowiedz piotrka - w szafie.
Kurka, ale z tym to jestem pewna, że i Krasnal by to samo powiedział, tylko on mniejszy jeszcze.
Ewasmerf: chlopiec stoi przy stoliku na ktorym lezy skakanka. wychodzi z pokoju. dziewczynka chowa pod jego nieobecnosc skakanke do szafy. gdzie powinien szukac chlopiec tej skakanki po powrocie do pokoju? odpowiedz piotrka - w szafie.
Kurka, ale z tym to jestem pewna, że i Krasnal by to samo powiedział, tylko on mniejszy jeszcze.
--
A powiedz, bo wydaje mi się, że to Ty o tym mówiłaś, że Piter nie bawił się w udawanie, nie interesowało go wymyślanie postaci, itd?
jakie macie doswiadczenia z komisjami?
Było miło, Mikołaj udawał, że jest całkowicie normalny Byłam przekonana, że nie dostaniemy orzeczenia, bo miał wtedy wyjątkowo dobry dzień, ale lekarze i psychologowie z komisji są doświadczeni i ciężko ich oszukać w tą, czy inną stronę. Dostaliśmy orzeczenie bez najmniejszego problemu.