Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mamy takie zalecenia. W przedszkolu też to stosują - ale tam działa to o wiele lepiej niż u nas w domu...
To mam isc tam na ta diagnoze, czy szukac gdzie indziej gdzie jest psychiatra? Nie znam sie na tym
Psychiatry tam nie maja, dzwonilam, dadza jedynie namiar.
Na 13 marca do dr Suś.
Do tego czasu cos wiecej powinnam zrobic?
Niech się może reszta mam bardziej doświadczonych ode mnie wypowie.
Niech się może reszta mam bardziej doświadczonych ode mnie wypowie.
ja w sumie też nie mam wsparcia. bo mój wspaniałomyślny mąż, który rok temu, po diagnozie, epatował TAKĄ WIELKĄ akceptacją autyzmu, dziś sobie nie radzi i mi wszystko rozpieprza i dziecko przy okazji
Ale Daria wyszukałaś "miejscówkę"
Wczoraj rozmawiałam o tym w naszym przedszkolu - usłyszałam, że grubo ponad 80 % ojców dzieci z przedszkola tak ma...
Ja bym brala WWR na niepelnosprawnosc intelektualna. Jak sie okaze w trakcie, ze to autyzm to sie bedziesz zastnawiac. Bo poki co to na razie nie masz nic.
Nie wiem co elfika miała na myśli więc napisałam, że w żadnej z ewentualnych opcji nie ma racji.
Ostatnio obe usłyszała w tym wątku, że ma sie nie wypowidac, bo ma za mało dzieci.
A moze niech sie elfika nie wypowiada o przedszkolach dla dzieci ze spektrum bo jej córka do żadnego jeszcze nie chodzi i jej wiedza jest czysto teoretyczną?