Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jakie badanie w kierunku lamblii jest najpewniejsze? Podejrzewam, że znowu mamy nawrót, a chciałabym mieć pewność...
Ale co myślicie o tym schemacie leczenia Pyrantelum i potem Zentel, a między to jeszcze Parafarm???
Tak się przeleczyliśmy jakieś półtorej roku temu.
parafarm jest zbyteczny
A co Ci szkodzi - wyślij próbkę do tego labu w Stalowej Woli, gdzie ja wysyłałam. Namiary masz na poprzedniej stronie (moje skany).
Ale co - objawy zarobaczenia zniknęły? Masz potwierdzone badaniami, że się odrobaczyliście?
Tak się przeleczyliśmy jakieś półtorej roku temu.
W międzyczasie naczytałam się o Parafarm i włączyłam, bez konsultacji... Masakra. Ja sama chodziłam nieprzytomna przez około tydzień. Jakbym nie była obecna. Sama nie wiem jak to określić. To samo czuł mąż. Dziewczyny również marnie się czuły i pamiętam, że mysiały zostać w domu kilka dni..
Marysia, musicie w jednym czasie się odrobaczać, a nie, że przy okazji.
powszechnie słyszy się, żeby leki przeciwpasożytnicze podawać na noc, a ona twierdziła wyraźnie, żeby podawać rano i w ciągu dnia obserwować reakcje dziecka.
ruszyliście coś czego nie ruszały wcześniejsze leki.klasyczny objaw w trafieniu w 10...
Marion, ja zawsze wyznaję taką zasadę - nowe leki na dzień - aby widzieć reakcję... także i przy tym też bym podawała w dzień...
Mam jeszcze pytanie - jeśli podam mu Pyrantelum, czyli te 4 dawki w ostępach 12-dniowych, to po jakim czasie od ostatniej dawki podać Zentel??? I czy zaplanować dawkowanie tak, żeby z Zentelem trafić na pełnię?