Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Patologiczna matka ze mnie... Ostatnio trafilam na artykul o tym, jakie niebezpieczne dla dziecka jest mocne kolysanie w wozkun ze moze nawet dojsc do jakichs mikrouszkodzen mozgu.... A moja Mala od poczatku telepana... I to czasem calymi wieczorami, jak miala atak kolki
Jak teraz sobie mysle, jak ja to mogla meczyc, jak jej glowka na boki latala, to az mi sie w zoladku cos przewraca.:crymoKolke miala od pierwszych tygodni i zawsze w placzu ja kolysalam gwaltownie. Wczesniej nawet nie zwracalam na to uwagi, a teraz nie wiem, jak moglam nie pomyslec, ze robie jej krzywde 

Mam straszne pretensje do siebie...

[/url]
[/url]

Czyli na początku to tylko próbowanie, poznawanie smaków i konsystencji...jak zaakceptuje łyżeczkę to będziesz zastępować posiłki 
[/url]
[/url]

[/url
[/url]
Aż tu nagle dwa tygodnie temu znów (chyba 20 raz) podałam mu Lovi 360 i ... BOMBA !!! Nie dość, że pięknie się napił, to jeszcze sam sobie ten kubeczek przytrzymał
Od tego dnia sam pokazuje na kubeczek, kiedy chce się napić lub sięga go sobie, gdy jest w zasięgu wzroku i pięknie samodzielnie z niego pije. Niestety kiedy kubek upadnie (lub zostanie rzucony
), woda się z niego wylewa, nie jest to duża ilość, ale jest.

Libra jak pelza to rob jej jeszcze tory przeszkod z poduszek i niech walczy;)

Tyle ze nie nadaje sie na rozpoczęcie nauki bo dosc mocno trzeba ciągnąć

No a jednak okazało się to plusem bo dziecko zaczęło pięknie pić a nie wypluwać wodę bo za szybko leci 
[/url]
[/url]Ja podaje jej espumisan i to chyba wlasnie po tych kropelkach u nas byla poprawa. My chyba rodzilysmy w podobnym czasie, nie? Jak u Was ze spaniem w dzien? Bo u nas ciezko
[/url]
[/url]