Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlugo nie mogla zlapac oddechu, myslalam, ze umre ze strachu, kompletnie nie wiedzialam, jak jej pomoc. Dziewczyny, a czy skutki zakrztuszenia sa widoczne od razu? Znaczy, chodzi mi o to, czy moglo jej sie cos stac, a okaze sie dopiero za jakis czas. Bo to bylo naprawde straszne, byla czenwona, oczka wielkie i jak juz zlapala oddech, to zaplakala strasznie. Ale pozniej zachowywala sie normalnie, dokonczyla jedzonko i gadalysmy

wydaje mi się że jesteśmy w fazie pierwszego skoku duuuużo gorzej je co któreś karmienie wydziwia pręży się itd... wieczorami strasznie płacze myślałam że może brzuszek ale bączki ładne odchodzą kupki też są więc pewnie skok ją męczy no plus ten katar ale mam nadzieję że już bliżej końca
[/url]
[/url]Czy ktoś może słyszał coś o otulaczach woombie na kolkę? To temat wyprawkowy, ale może tu będzie większa szansa, że ktoś się z nim zetknął.

kasiakuznik z doświadczenia (swojego) powiem Ci że z takim maluchem najprawdopodobniej i tak skończy się na szpitalu i zapaleniu płuc :/ niestety osłuchowo często ciężko stwierdzić czy coś się tam więcej dzieje czy nie i dopiero rtg pokazuje zmiany...
Aha i ja moją dwójkę najpierw próbowałam leczyć w domu ale po ok tygodniu i tak wylądowaliśmy w szpitalu :/
Poduszki używamy takiej totalnie płaskiej od około 1,5 miesiąca, bo Brunon lubi się w nią wtulać.
[/url]
[/url]