Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiem, że wiele dziewczyn uważa te skoki za bezedurę [Jaherka co nie ? ]
Pisalam wczesniej o moich obawach dot. nadmiernego napiecia miesniowego mojej Malej. Otoz od kilku dni ladnie chwyta zabawki w obie raczki :) a od soboty, jak tylko podam jej rece, to od razu ciagnie i chce siadac :) To moze to jednak falszywy alarm z tym wzmozonym napieciem, co? :/
ylko martwi mnie jeszcze to, ze lezac na brzuchu lewa dlon jest rozlozona luzno, a prawa zacisnieta i jakby sztywna. I przechyla sie w jedna strone.
Asia, jest coś takiego, jak asymetryczne ułożenie ciała i do 4 miesiąca jest to fizjologią. A z opisu tak to mi wygląda. Spokojnie, minie z 4 miesiącem :)
Asia, no dla mnie Twój opis brzmi bardzo niepokojąco. Moje dziecko miało WNM i powiem szczerze, że aż tak to nie wyglądało. Ja bym nie czekała na pediatre, tylko działała na cito, że tak powiem. Im szybciej, tym lepiej dla Waszego dziecka. Nie czekaj.Treść doklejona: 15.02.15 21:56
Dodam, że dla mnie te piąstki wydają się być najmniejszym problemem. Reszta brzmi nieciekawie.
Mnie też niejeden lekarz mówił, że napięcie mięśniowe Michasi jest w normie a niestety nie było. Musisz zasięgnąć opinii osoby kompetentnej - neurolog, fizjoterapeuta.
i zamierzasz to tak zostawić Asia? Nasza pediatra też nie widziała napięcia u Michasi,
nich Asia poprzestanie na opinii pediatry, który wg Ciebie jest osobą kompetentną ale jednocześnie przyjmij na klatę ewentualne nieprawidłowości w rozwoju.
Niby to nic takiego - jak piszesz
I nigdzie nie napisałam, że rehabilitacją nie da się niczego nadrobić.
nowa rzeczywistość przyszła, teraz tylko jeszcze ząbkowanie, rozszerzanie diety, bunt dwu-, trzy-, pięcio-, dziesięcio- i nastolatka, później pierwsza i kolejna miłość, szkoła, studia i może będzie lepiej, przestaniesz być tak uwięziona jak się do męża wyprowadzi
Przepraszam, ale muszę to napisać, nawet jeśli dostanę milion Eeee
Monaliza, wpadaj się żalić, podniesiemy na duchu i kopniemy w tyłek, jak trzeba będzie
Przepraszam, ale muszę to napisać, nawet jeśli dostanę milion Eeee..
Hmm... Nikt mi nie pomoże w oduczaniu od smoczka?
A dlaczego nie chcesz by na piersi zasypiała ?
i to też jest fakt. Ale nie chcę, żeby doszło do tego i będzie miała smoka w sytuacjach kiedy nie śpi. No i sama nie wiem... Z Kacprem miałam sporo męczarni żeby w dzień zasnął jak już nie było cyca ani smoka (miał 14 m-cy)... najfajniejszy czas na odstawienie smoka to tak około 1,5roczku..
Bo maz kupil ostatnio Bioaron D