Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jak sobie siebie wyobrażę leżącą na brzuchu z głową obróconą, i żebym tak jeść miała, to nie wiem
Dzieci jednak są dużo bardziej elastyczne 
wszędzie gdzieś na kocyku przycupnę
Ona leży, główka leży zwrócona do jadłodajni, moja wątła pierś również leży![]()
) - oświećcie matoła
Pod śpioszki to się body zakłada? Czy jakieś takie krótkie bluzeczki?
No cóż. Na razie staje. Ale myślę sobie czy w tym staniu jej nie pomóc, ponieważ staje ona wysoko na palcach i jeszcze podkulonych czyli nienaturalnie i przez to się denerwuje. Po chwili sobie poprawia palce i stoi na nich normalnie i czasem piętę jedną postawi normalnie ale zaraz na palce staje i mocno rączkami się podpiera. 
w miejscu dwojek/trojek (??) za dziaslem jest taka biala kropka, widoczna

O ile turlaniem można nazwać obracanie się z pleców na brzuch i odwrotnie i docieranie tym sposobem do interesujących zabawek, tudzież kota
Zaczęła też tak pracować nogami (kopać, wierzgać, sprężynować, kicać), że ciężko ją na rękach utrzymać
Mam nadzieję, że to wstęp do dalszych postępów w pokonywaniu wrodzonego lenistwa
ale moja siostra u swojego syna zaobserwowała pewne niepokojące objawy, a w zasadzie pediatra zaobserwował i wysłał ich na rehabilitację . I to samo ma syn mojej sąsiadki (dzieciaki jedno i drugie w tym samym wieku). I od ok 3 m-ca na rehabilitacjach. I okazało się, że to, że wysoko podnoszą główkę albo za szybko chcą usiąść czy coś takiego to jest wzmożone na[pięcie mięśniowe. I też wiele innych odruchów. Zwróć uwagę czy mały zaciska piąstki, kciuk albo palce u stóp. Te dzieciaki mają obecnie 6 m-cy i siostry syn np. chce już raczkować a rehabilitanci go stopują, próbują spowolnić jego rozwój, bo to właśnie przez te napięcia mięśniowe podobno... A u sąsiadki też teraz znowu wykryli to wzmożone napięcie. Tzn. u jej syna
choć on zaczyna pełzać...
Choć ja myślałam, że moja córa to leniuszek a tu chodziło o osłabiony brzuszek
Te dzieciaki mają obecnie 6 m-cy i siostry syn np. chce już raczkować a rehabilitanci go stopują, próbują spowolnić jego rozwój
] w wieku 5,5 mscy już zaczynały raczkować a mając 6 mscy stawały w łóżeczkach.