Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas dziś pochwaly na reh bo Gut zaczął się prawidłowo przez drugi bok
U nas dziś pochwaly na reh bo Gut zaczął się prawidłowo przez drugi bok i poszedł zdecydowanie wyżej. To niesamowite ze zamiast sie cieszyć ze mam książkowe dziecko zastanawiam się jak jest daleko za waszymi. Choć doskonale wiem ze każde dziecko inne i ze za szybko tez zle..
To mi też właśnie tłumaczy mąż, że on może chce sobie possać, ale nie chce mleka :) Trudna sprawa, ja sobie mówię, że dam mu szansę do trzeciego miesiąca, a potem zobaczę. Bo generalnie on jest pogodnym dzieckiem pod warunkiem, że nie jest zmęczony No i kurde, gdy się rozedrze, to mam ochotę się gdzieś schować - Lila w taki sposób nie płakała. Mój Hug też nie jest cyckozwisem [on cycka chce tylko jak jest głodny, jak mu proponuję bo płacze z innego powodu to tylko pogarszam sprawę] a mimo to cumel ma
Ale to już jest raczej kwestia wychowania albo wypracowania dziecku sposobów radzenia sobie ze stresem, bo Lila też była bezsmoczkowa, ssała cyca do 2roku życia i nigdy nie miała takiego zachowania. No ale fakt - co sobie Lucek wymyśli za dwa lata, to nie wiem. Zwłaszcza jak widzę u mojej sąsiadki jej ponad 2 letniego już syna, bezsmoczkowego, który NON STOP wyciąga jej pierś ze stanika i ciumka, bo jedzeniem bym tego nie nazwała.
Ciumka jak się przewróci, jak mu siostra nie chce dać zabawki, jak mu mama czegoś nie pozwoli, jak jest śpiący, zmęczony, zły etc.
Jest wśród nas ktoś kto spał ze starszakiem i młodszakiem na raz?
Ale to już jest raczej kwestia wychowania albo wypracowania dziecku sposobów radzenia sobie ze stresem
kwestia wychowania albo wypracowania dziecku sposobów radzenia sobie ze stresem
Jest wśród nas ktoś kto spał ze starszakiem i młodszakiem na raz? Czy starszak Wam sie ZAWSZE wyprowadził z łóżka?
Teo, no a nie raziłoby Cię, gdyby to ponad dwuletnie dziecko uspokajało się za każdym razem pakując smoka do buzi?