Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Eveke ale po co karmic nawet do tych 16 miesięcy jak ty? Czym sie sugerowalas ze musisz tak długo karmic? Tego nie potrafię pojąć
Eveke ale po co karmic nawet do tych 16 miesięcy jak ty? Czym sie sugerowalas ze musisz tak długo karmic? Tego nie potrafię pojąć
jak 3-4 latka robiła awanturę że chce cycka wyrozbierała te matkę która siedziała zażenowana i memlała bo nie jadła tylko memlała
Maxa ulubiona Nowa zupka to cukiniowa z słodkim ziemniakiem i kaszka jaglana ;-)
U nas jeszcze jednak cały czas cyc i tylko 1 raz dziennie Hug je ten słoik obiadku
tam mu się kiedyś w okolicach drugiego miesiąca odgrażałam, ale mąż mnie spacyfikował
Dzięki. Powtarzam sobie, że jeszcze miesiąc i będzie lepiej. Zresztą i tak jest lepiej niż w pierwszym miesiącu. No więc jest nadzieja, że i Twój synek znajdzie swój (bezsmoczkowy ;-)) sposób na zasypianie.
u nas widzę przy obojgu dzieciach, że dobrze reagują na rytm. I sama staram się im go wypracowywać
aż się bałam pisać, żeby mu się nie odwidziało
Ależ ja nikogo nie obrażam i nie atakuje Nie rozumiem takich kobiet i tyle i takie było moje pytanie po co tak długo karmic?? HYDRO mogłabys podesłać jakieś fakty zamiast pisać głupoty ze mam sobie poczytać o karmieniu piersia .Sama karmiłam i jestem za karmieniem ale max do 12 miesięcy .Nie ma żadnych medycznych przesłanek aby 2 czy 3 Latka karmic piersia dla mnie to chore I bede robic takie oczy na to cestmoi89 bo tego nie rozumiem i mam do tego prawo Jest to forum i każdy moze zadać pytanie i wyrazić swoją opinie Na moje pytanie jak narazie nikt nie odpowiedział ....