Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
;
;
;
;
;
;Wiec postalismy przy niej kolo pół godziny i jutro jedziemy znowu.
;
;
;
;Jak ją przeniosą na zwykły oddział będę mogła w końcu być z nią cały czas.
Na Oddziale intensywnej Terapii odwiedzający czyli też rodzice mogą przebywać w wyznaczonych godzinach i tylko jeśli nic innego w tym czasie się nie dzieje tak jak napisała Anecia,
Tosik, miałam córkę 3 tygodnie na OIOM-ie i mogłam z nią siedzieć od 7 do 22.
;
;
;
;Tylko ty chyba byłaś zaraz po porodzie z nią na OIOMIE z tego co kojarze, a na OIOMie neonatologicznym panują chyba inne warunki. Ania leży na OIOMie w szpitalu Górnośląskiego Centrum zdrowia dziecka w Ligocie gdzie trafiają dzieci w różnym wieku.
Tak, jakby ją coś bolało. Już myślałam, żeby może podawać jakiś probiotyk? Tylko jaki byłby najlepszy? Kilka dni temu spadła Małej na główkę niezbyt ciężka, plastikowa zabawka z dość dużej wysokości. Mała nie plakala bardzo, ale miała czerwony ślad centralnie na ciemiaczku... Kurde, czy może ją główka boli? Może stała jej się jakaś krzywda? Chociaż nie powinno chyba nic się stać, bo to lekkie raczej było i prawie wcale nie plakala. Doradzcie coś, plisss...
Bo już trace siły 
Po tej kukurydzy może brzuch boleć? Już głupieję...
A jeśli idzie o ten probiotyk? Zaszkodzić nie zaszkodzi, a może na brzuszek pomoże? Może być Dicoflor, czy jest cos lepszego? Dzięki Wam, Dziewczyny za odpowiedzi 
Miałam ochotę do przychodni zadzwonić, gdzie mi dwie panie wciskaly uparcie kit, że z oka nikt mi posiewu nie zrobi.....
ale zmusić się chyba nie daAle można nauczyć :P moja została nauczona raczkowania bo w ogóle chętna nie była. A jak sie nauczyła to tempo miała jak wyścigówka :P