Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurcze no, jak ja chodziłam do szkoły to 80% dzieci miało chleb z masłem i szynką i herbatę w bidonie, 10% z masłem i serem i 10% ze wszelkimi innymi tworami- czyli nutellą/dżemem lub pasztetem. Tyle
Czasem dostawałam rogala maślanego z nutellą a w 1. i 2. klasie bobofruta po uwielbiałam. Także ja podziwiam, że wgl macie wszystkie mamy taki repertuar śniadaniowy
marion, ja tak tu sobie weszłam, poczytałam o co pytasz i tak myślę- ale czego ta kobieta chce, jak już i tak prześcignęła moją mamę i jej pomysły na śniadania do szkoły jakieś 100x![]()
a potem powstały sklepiki szkolne to i mając kieszonkowe kupowało się coś... (co dzisiaj niby jest śmieciowe).
a potem powstały sklepiki szkolne to i mając kieszonkowe kupowało się coś... (co dzisiaj niby jest śmieciowe).

2 kanapki które lubi i 3 jabłka to coś by się mu stało?
w matke sie wdal bo ja tez wiecznie ze szkoly kanapki przynosilam za co dostawalam reprymende. Zyje mam sie dobrze. Dawid je spore sniadania i obiad po powrocie. Raczej nic wiecej nie wymysle.

napar z suszonych jagód, marchewka gotowana z ryżem

A sam wywar z ryżem/makaronem?

Starszy z tronu nie schodzi, a i młodszy zalał rano łóżeczko i przed chwila obsrał się po uszy. OMG
ma chłop maraton

A tam nie ma prysznica?

ciężko mi jest sobie wyobrazić ją gadającą do zegarka, hehe ;-)
Chłopiec rozpłakał się i chciał wybiec z klasy, ale pani go powstrzymała.