Jeśli masz już kod suwaczka z jednej ze stron, to wstawiasz go następująco: 1. Profil 2. Informacje osobiste 3. Inne ustawienia – custom signature, tu wklejasz kod suwaczka w formacie: [url][img]http://...[/img][/url] 4. Zapisz.
Mam następne pytanie ...co to znaczy oznacz/utop dyskusje??? Bo chyba coś źle sobie to skojarzyłam ...myślac że oznacz dyskusje to poprostu ...zaznaczenie wątków do których będę chciała później wrócić .
Halooooooo czy ktoś tu zagląda???? Mam dwa pytania
- Ciągle nie wiem co to znaczy oznacz/utop dyskusje??? - Czy jest tu taka opcja żeby zaznaczyć ulubione atki, bądź żebym zaznaczyła sobie dyskusje w której biorę udział. Bo czasami pisze w różnych ...i później nie pamietam jaki był tytuł by wrócić tam> Pomocy
Obecnie nie ma możliwości śledzenia wątków jak w phpBB ani dodawania do ulubionych.
Jeśli uważasz, że dyskusja się powtarza albo że jej nie powinno być tu, to możesz ją utopić. Jeśli uważasz, że temat jest wartościowy, to możesz go wyróżnić.
Dziewczyny gdzie jest taki wątek aby zapytać się np. jaka jest tolerancja przy mierzeniu temperatury? Bo ja nie widzę, gdzie jest wątek w którym np doświadczone dziewczyny pomagają początkującym....
Witam :) Jestem nowa. Pewnie głupie będzie to o co zapytam, ale trudno U mojej przyjaciółki jest napisane: np. zdjęcie testu str 9 Gdzie tego szukać. POMOCY
patrzysz na jej cykl, nie? schodzisz niżej i tam masz komentarze. Po lewej stronie masz zielony napis "komentarze" a po lewej masz kwadraciki z cyferkami. Klikasz w nr 9 i wchodzisz na stronę dziewiątą komentarzy. I tam będzie zdjęcie tego testu.
Ja co prawda nie początkująca, ale kompletnie nie mogę znaleźć ustawień dotyczących wykresu, aby był dostępny tylko dla mnie a nie dla każdego- tak mam teraz. Proszę o pomoc
Czesc Chciala bym zaczac prowadzic wykres. Zakupilam już termometr owulacyjny, ale nie wiem jak zaczac to interpretowac:( nie wiem nic o owulacji i od kiedy zaczynaja się dni plodne a kiedy bezplodne, czy ktos by mogl mnie poinstruowac jak zaczac i od czego? Uprawiam stosunek przerywany z moim partnerem już od 5 lat, nie za bardzo jestem ustatysfakcjowana, chciala bym isc na calosc, ale najpierw chcę zaczac badac swoje cialo. Prosze pomozcie mi. Gdzie mam szukac informacji na ten temat??? Pozdrawiam serdecznie
yol, pod opcją "szepnij do" są ikonki, trzeci jest link. Otwierasz to, tam wrzucasz link, on Ci się pojawi w okienku wpisywania tekstu. Po nim możesz wpisać jakiś odnośnik np "tu znajdziesz", albo coś takiego.
yol: A jeszcze jak bym mogla zapytac w jakis sposob wrzucac linki pod wykresem?? Bo tam nie ma opcji "link"..
"tekst":url....ale jak piszesz jakis komentarz pod wykresem to nad okienkiem komentarza jest takie coś jak formatowanie tekstu i tam masz wszystkiego możliwe opcje
czejść powiedzcie mi ile dni po tabletkach cio wystempuje owulacja ? bo ja brałam od 5 do 9 dnia dziś jest 10 i sucho więc nie wiem czy może namnie ten lek nie działa? co o tym myślicie?
Jestem nowa. Czy na forum jest jakaś wyszukiwarka która mi pomopże przejżeć juz istniejące wpisy. Interesuje mnie konkretna informacja a niechciałbym pisać nie na temat w jakimś wątku lub powtażać któryś raz z kolei to samo pytanie jeśli juz było? Z góry dziekuje za odpowiedz.
Witam, myslę o antykoncepcji bo nie chcę mieć już więcej dzieci . Do tej pory używalam prezerwatyw ale mam później nieprzyjemne swędzenie i myślę o jakiejś innej ale jak najmniej ingerującej w organizm. Możecie micoś polecić?
Justyno jak przejżysz forum zobaczysz że 80% a może wiecej kobiet tu jako metodę anty używa NPRu... Poza tym na forum istenieje wyszukiwarka i można znależć interesujący temat czy wątek Jak i poczytać bloga KLIK
Zona przeciez w tym temacie na samym poczatku masz INSTRUKCJE wstawiania suwaczka, no ale dobra przytocze jeszcze raz, aha pocwiczyc mozesz TUTAJ
Jeśli masz już kod suwaczka z jednej ze stron, to wstawiasz go następująco: 1. Profil 2. Informacje osobiste 3. Inne ustawienia – custom signature, tu wklejasz kod suwaczka w formacie: [url][img]http://...[/img][/url] 4. Zapisz.
No własnie sucharku mam ten sam problem. Szukam w tych ustawieniach i szukam i pomimo instrukcji którą wstawiła MrsHyde nie mam zielonego pojęcia jak wstawić suwczek.
Dziewczyny, nie wiem gdzie zapytać... oplacalam dziś konto i jak chciałam potwierdzić wykonanie transakcji dotpay to mi wyswietlilo operacja niemozliwa ,sesja wygasła. Będzie problem? Bo w banku przelew poszedł....
Hej dziewczyny jestem tutaj Nowa .. mam prosbe czy zerknełybyscie na moj cykl i opisały czy jest z nim wszystko okey i czy mam szanse na dzidziusia? Pliss :):*