ja z doswiadczenia ci powiem, ze najlepsze lalki sa takie z plastikowymi nogami, rekami i glowa, ale z miekkim tulowiem.
Treść doklejona: 29.10.18 12:09 albo wozek dla lalek. i to takie spacerowki https://allegro.pl/baby-born-wozek-spacerowka-dla-lalki-skladana-i7582590931.html no moja sie tym bawi ciagle. od zawsze. inne dzieci na podworku tez lubia takie rzeczy
Popatrz lale miniland. Moja mała ma takiego bobasa (bez włosów). Fajne są tez lale baby born soft czy jakoś tak się nazywają. Albo lalki metoo. Z tych niebanalnych ;) A za jaką kwotę ten prezent? Moja córka bawi się jeszcze zabawkami Playskool my Little pony. Takie kucyki dla dzidziusia. Ma taki grający zamek i bardzo to lubi.
taki wózek spacerówkę jak pokazała Ewa kupiłam 1,5rocznej dziewczynce na zeszła gwiazdkę, bawi się nim do tej pory do kompletu dorzuciłam bobasa właśnie miękki tułów gumowa głowa ręce i nogi, nie wiem czy to nie była jakaś z serii Agatka mała od początku się nią fajnie bawiła
tak jak na allegro tyle, że płatność z góry i na przesyłkę czekasz od 3 do 7tygodni baaaardzo lubie aliexpress, kupuję tam gadżety do szkoły ale tez różne popierdółi typu śmieszne długopisy czy drobiazgi do dekoracji
O tak aliexpress to bogactwo pięknych rzeczy, trzeba tylko znaleźć :D ja jestem na grupach na fb i ludzie wrzucają takie fajne rzeczy za grosze. . Marysiu masz aplikacje na telefon z ali i tam podaje od razu ceny w pl. Sprawdzaj tylko komentarze pod danym produktem.
pewnie jak się kupuje podróbki albo ilości hurtowe to można mieć problemy, ale przy zwykłych drobnych zakupach to nie słyszałam żeby ktoś miał kontrolę z urzędu celnego chociaż kolega jakiś czas temu kupił telefon ale że zadeklarowana była śmieszna suma to mu dowalili cło i za tyle by miał podobny tel kupiony u nas
Hejka. Co proponujecie na 12 urodziny dziewczynki.
Treść doklejona: 01.11.18 07:55 I jeszcze na 2 urodziny dziewczynki. Linków dużo ale co było najbardziej do wieku dziecka dopasowane. https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/294437/s/little-tikes-3w1-centrum-sportowe-zabawka-zrecznosciowa/
Dla 2latki baby born z akcesoriami to świetny pomysł; kon na biegunach tez Interaktywne bym odpuściła bo dziecko juz spore jest i zdecydowanie to będzie na chwile
A dla 12latki to ja bym juz podpytała. Jedne dziewczynki chcą książki, inne ubrania a znam takie które chciały kartę do skelpu Google czy doładowanie playstation. U młodego w klasie dziewczynki chciały też biżu (kolczyki) i rzeczy do włosów (tangleteezer anioł i gumki sprężynki)
Dziewczyny co ciekawego mozecie polecic dla 6latka na Mikolajki? Karol ma tyle lego, playmobile, ze to odpada. Lubi ksiazki. Widzialam gdzies na necie taka zabawke w archeologa, ale jest od 8 lat. Moze jest cos podobnego? Widzialam ostatnio, ze podobal mu sie globus interaktywny, ale wolalabym cos tanszego na Mikolajki. Tym bardziej, ze Karol ma pod koniec roku kumulacje (urodziny 30listopada, mikolajki a pozniej swieta).
Dziewczyny co byście poleciły na prezent dla 10latki? Dziewczynka już nie bawi się zabawkami. Myślałam o książce, ale nie wiem co może być ciekawego dziedwczynki w tym wieku?
-- Dziecko to niepowtarzalny dar.. dar życia.. wyjątkowy...
Basita - to na Mikolajki? Czy z innej okazji. Ja mojej Siostrzenicy na 10 urodziny wyslalam pieniadze, kupi sobie cos sama. To juz taki wiek, ze nie dziewczynka i prawie nastolatka. Mi ciezko bylo cos znalezc. Choc jak wiesz jakie ksiazki lubi czytac, co ma, co czytala to ksiazka to dobry wybor. Zalezy jaka okazja: moze sesja foto? Jakis kupon na pokoj zagadek z przyjaciolmi.
madziauk prezent świąteczny dla koleżanki córki. Zawsze robimy sobie wzajemne i dzieciom drobne upominki. Nie chce dawać pieniędzy, bo już na urodziny dostała. Niestety tu gdzie mieszkamy nie ma takich atrakcji jak pokój zagadek. Ale dzięki :)
-- Dziecko to niepowtarzalny dar.. dar życia.. wyjątkowy...
Co myślicie o Smartwatches tzn. zegarek z lokalizacją dziecka i przy okazji tel do mamy i taty.
Chodzi o moją 6 letnią Tosie. A właściwie między innymi o to że z 3 lub 4 razy w tygodniu odbiera ją dziadek z przedszkola. Dziadek nie ma telefonu komórkowego i nie chce mieć. Uważa że jest mu nie potrzebny.
Czy ewentualnie polecacie jakiś smartwatches?
Treść doklejona: 19.12.18 19:48 Np. Teraz po przedszkolu mieli na 18:00 jechać na próbę tańca. Powinni skończyć o 18:45 i o 19:00 być w domu. Jest 19:50 a ich jeszcze nie ma
Czy ktoś może mi polecić autko zdalnie sterowana dla 3latka jako zabawka pierwsza tego typu (wcześniej nie miał kontaktu z autami sterowanymi) do 100 zł?
Zbliza sie Dzien Dziecka wiec moze znowu cos tu ruszy :-) . Czy mozecie polecic jakies autko na akumulator dwuosobowe - niby tego duzo w ofertach, ale chcialabym aby bylo dosc wytrzymale i naprawde dwuosobowe by roczniak i czterolatek mogli razem nim pomykac nawet po trawie :-)
niedawno koelzanka opowiadała jakie prezenty dostała jej córka na klasowych urodzinachi zapamiętałam ze były kolorowe, odlotowe skarpety; nerka/saszetka błyszcząca; etui na telefon, eos plus mgiełka do ciała No i tak z moją 17latką rozmawialy a młoda na to że ona tymi rzeczami tez by nie pogardziła stad zapamiętałam
Aaaa i ofc na topie były wzory we flamingi, jednorożce i donuty ;)
Teraz w sumie jest podobnie ;) W sumie fajne rzeczy dostała, dobrze że nie dostała słodyczy. Córka mojego brata chodzi obecnie do przedszkola publicznego i organizowali tam w tym roku Mikołajki. I co dostała? Paczkę słodyczy. Pierwsze co zrobila po wyjściu z przedszkola, otworzyła duże prince polo i je całe zjadła. Nie dało jej się przetłumaczyć,aby nie jadła bo w koncu to jej i ona dostała tak wiec nie dało się jej zabrać. Nie powinni kupować takich rzeczy ale jakies kolorowanki czy puzzle.
Wracając do prezentów na święta, polecam zastanowić się nad <a href="https://sklep.gkpge.pl/namiot-tipi-dla-dzieci">tipi dla dziecka</a>. Dzieci wprost uwielbiają chowanie się w takich norkach :) <a href="https://sklep.gkpge.pl/namiot-tipi-dla-dzieci">
I jeszcze pytanie, macie doswiadczenie ze zjeżdżalniami ogrodowymi? Kupuje chrzestny a ja mam podlinkować. Biore pod uwage Little tikes aleeee jakiej długości ślizg? W poodbnej cenie 95 i 120cm, żadnej nie zobacyzmy na żywo